Bezárás

1. kerület, Aladár utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 95 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Puskás Ildikó
06 70 389 ···
Puskás Ildikó
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 4
Lift nincs
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés házközponti
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás délnyugat
Kilátás kertre néző
Erkély 7.5 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
HA ÁTALAKÍTJA, FELÚJÍTJA LEENDŐ LAKÁSÁT ÉS MIN.1 GYEREKE VAN, IGÉNYBE VEHETI A 3 M FT-OS OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST!

HA OLYAN HÁZBAN SZERETNE ÉLNI, AHOL A SZOMSZÉD NEM NÉZHET BE AZ OTTHONÁBA, MERT ANNYIRA KÖZEL VAN A SZEMBEN LÉVŐ LAKÁSA! A VASTAG FALAK MIATT, NEM HALLHATJA A SZOMSZÉD BESZÉLGETÉSÉT, AKKOR ERRE A POLGÁRI LAKÁSRA VAN SZÜKSÉGE! KIS LAKÓSZÁMÚ HÁZ, AMI MIATT IS OTTHONOSAN ÉREZHETI MAGÁT! EZEK A HÁZAK, MÉG 100 ÉV MÚLVA IS HÁZAK LESZNEK, ITT BIZTONSÁGBAN ÉREZHETI MAGÁT!!

CSENDES, ERKÉLYES, NAGYPOLGÁRI LAKÁS, IGAZI OTTHON!

ELHELYEZKEDÉS:
Az I.kerületben Naphegyen az Aladár utcában, nem forgalmas helyen, kis létszámú, régebben épült társasházak környezetében található az ingatlan! A környéket a régebbi típusú társasházak jellemzik! A ház nemrégen lett kívülről felújítva, belül zárt lépcsőházas, kis lakásszámmal, zöld belső kerttel!

AZ INGATLANRÓL:
A lakás 95 nm-es (+ erkély fele) 2 szoba hallos, 3 erkélyes, jó állapotban lévő nagypolgári lakás, ami az 1.emeleten helyezkedik el egy liftnélküli házban! 15 évvel ezelőtt, műszakilag is teljesen fel lett újítva az ingatlan. A lakás jó elrendezésű nagy terekkel, ezért jók az átalakítási lehetőségei! A lakásba lépve egy nagy előszobába lépünk, szemben vele a hall, balra fürdőszoba, jobbra a konyha, kamra, külön WC. Ha a konyhát áttesszük a konyha melletti szobába, akkor a konyhából egy hálót tudunk csinálni, így jobban kihasználhatóak a terek és a konyha sincsen annyira elszeparálva a többi helyiségtől! 3 erkély tartozik hozzá, ezek közül az utca felé néző szoba erkélye a legnagyobb, az udvar felé néző pedig a legcsendesebb!
Lakás belmagassága, 3,2 m. Fűtése, házközponti.

LAKÁS MÉRETEI: Összesen: 95 nm.
Hálószoba 24,3 nm,- erkély 4,12 nm. Nappali 25 nm, erkély 2,89 nm. Konyha, 12,8 nm, erkély 0,5 nm, kamra 1,8 nm. Hall, 15,5 nm, fürdőszoba 4,2 nm, előszoba 10,2 nm, WC 1,2 nm.

A HÁZ ÉS LEHETŐSÉGEI:
A ház a 30’-es években épült, 15 lakás van benne, nem csak sík felszínű belső kerttel. Lift nincsen, egy emeleten 3 lakás van, ez a ház legnagyobb lakása. Kívülről nemrégen lett vakolva, színezve a ház. A lakók össze tétele nagyon jó, mivel nincsen közös költség elmaradásuk! (közös képv. információja alapján)

KÖLTSÉGEK:
Fűtésköltség + víz fogyasztás + közös költség + szemétdíj, összesen 51 000 Ft. Még erre jön a villanyfogyasztás havi díja!

PARKOLÁS:
Fizetős övezet, de könnyedén található parkolóhely, mivel kis lakószámú házak vannak a környéken!

A TULAJDONOS KOMOLYAN GONDOLJA A LAKÁS ELADÁSÁT, EZÉRT, HA ÖN IS KOMOLYAN GONDOLJA, HOGY ILYEN LAKÁST KERES, AKKOR NÉZZE MEG!!!!

További Szép Napot!

Várom hívását!
Puskás Ildikó – ingatlan tanácsadó, már 16 éve!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 389 ···
Üzenetet küldök