Hosszúhetény, Külterület 2584 hrsz

Eladó külterületi telek
Telekterület 8 000 m²
Ár 7 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 586 ···
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Hosszúhetény szölöhegyen az Illés hegyi dülö közelében, a Szibelében eladóvá vált egy 4 helyrajzi számon nyilván tartott, de egybefüggö telek.
A hrsz-ok 2584, 2585, 2586/1 és 2600.
A telek enyhén lejt dél irányba. Kb. 300 m-re van az aszfaltos úttól és murvaköves valamint az utolsó szakaszon földúton megközelíthetö a Morolo utca felöl.
A telken két pince található. Az egyiknél a falazat és a tetö fel lettek újítva, mint ahogy az a képeken is látható. Ez a pince kb. 18 nm-es és az alapzat ki lett öntve betonnal.
A második pince ugyancsak kb. 18 nm-es és egy kb. 21 nm-es présházból nyílik. A második pince alapzata koronás téglával lett kirakva.
A présház körbe lett szigetelve és frissen lett lefestve ezelött 3 évvel. Ez a képeken is látható, ahol a présház szigetelt fala fehérre van festve. A falazat meg lett emelve és így a tetötér kiépíthetövé vált. A tetö újan lett cserpezve és a csatorna is új. A tetötér lakhellyé való átalakítása elkezdödött,. A tetötéri ablak éppúgy újan lett beéüítve, mint a 13 pontos biztonsági acélajtó.
A gipszkartonozás el lett végezve és itt megállt a fejlesztés. Az áram a tetötérben be van vezetve éppúgy mint a présházban és a pincében is. A présház sarkában be van vezetve a víz is, mely saját fúrt kútról jön. Figyelem: a jövöben télire a vízvezetéket elfagyás ellen le kell szigetelni.
A telken van még egy 4x6 m-es szaletli is melynek alapzata járólappal lett kirakva.
A telken 4 nagy cseresznyefa is található, valmint más gyümöcsfák is, mint körte, barack, és 26 db. szilvafa. Egy nagy diófa is található a telken.
A telek többi részén szölö volt telepítve, de ki lett vágva.

A telek önmgában gazdálkodásra, szölö- vagy gyümölcstermesztésre kimagaslóan alkalmas.
Egészségügyi okokból kerül eladásra. Irányár: 7 MFt. enyhén alkudható.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Hívja a hirdetőt!
06 70 586 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?