Bezárás

Hosszúhetény, Külterület 3114/5 hrsz

Eladó pince, présház
Telekterület 3 176 m²
Ár 3 millió Ft
  • Térkép
06 20 585 ···
Üzenetet küldök

Eladó pince, présház

Az ingatlan a Zengőre és a Hármas hegyre kiváló kilátást biztosít, az elsősorban olaszrizling és oportó (portugieser) fajtájú szőlő pedig már amatőr borászversenyen díjnyertes bort ajándékozott annak, aki gondosan megművelte azt. Csemegeszőlő is terem bizonyos szőlőtőkéken.
Az ingatlan természetközeli hely, az élővilág megfigyelését is lehetővé teszi, levegője friss, tiszta, a környező természeti területeken túrázásra, a relatív közelben fürdésre is lehetőség adódik. Az ilyen kikapcsolódást kedvelőknek szintén ideális választás. Akár többen, egyidejűleg is megalhatnak az épületben.
Sajnos a közelmúltban nem tudtuk megfelelően kezelni, így a pince épületének bizonyos részei penészesek lettek. Utóbbi folyamat megfelelő szellőztetéssel évtizedekig megelőzhető volt. A jelentkezett probléma pedig egy tisztasági festéssel elhárítható. Az illemhely külső, az áramellátás aggregátorról, a fűtés kályhával oldható meg. Az ár meghatározása során ezeket a tényezőket figyelembe vettük.
Az ingatlan közel áll a szívünkhöz, mindössze a megfelelő kezelésének feltételei változtak meg, emiatt kényszerülünk megválni tőle. Emiatt csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 585 ···
Üzenetet küldök