Bezárás

Hosszúhetény, Püspökszentlászló

Eladó családi ház
Alapterület 180 m²
Telekterület 3 970 m²
Szobák száma 4 + 1 fél
  • Térkép
Pintér Dávid
06 30 845 ···
Duna House - Bajcsy-Zsilinszky utca - Pintér Dávid
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb kazán
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Szeretne Magyarország egyik legfestőibb falujában, a Kelet-Mecsek Tájvédelmi körzet egyik gyöngyszemében távol a világ zajától, a Zengő "árnyékában" de mégis közel Pécshez élni?

Püspökszentlászón eladó 3970 m2-es nagy telken (egy része erdő) rusztikus stílusú (és ezt megőrizve felújított) két házból álló ingatlan.

2016-ban rusztikus stílusban felújított két ház vízét a soha ki nem apadó 3 patakból nyerik, a fűtése a nagyobb háznak vegyes kazán (cirkó fűtéssel) + kandalló még a kisebbik ház fűtése cserépkályhával történik! Az ingatlan megközelítése egy 2 km-es vadregényes úton lehetséges, ami télen is járható.

A nagyobbik ház mint egy 130 m2-es, tégla építésű az alsó részen garázs + tárolók és a kazánház található! A ház lakrésze két szintes amerikai konyha + nappali + 2 szobás, nagy fürdővel és szintenkét wc-vel!

A kisebbik ház, amely teljes körű felújítást kapott 2016-ban, vegyes falazatú ( kő-tégla-vályog) a falu hagyományait őrző parasztház, konyha-étkezős + 2 szobás, mint egy 70 m2-es!

A telek igényesen parkosított, gondozott a hátsó részen kis erdős rész valamint termő gyümölcsfák találhatók! A két ház között grillsarok található, kemencével.

Az ingatlan kialakításából adódóan alkalmas két generáció együttélésére, egy helyen de még is elkülönülve, valamint alkalmas vendéglátó vállalkozás kialakítására is! Tekintettel arra, hogy belterületi ingatlan ezért a nagycsaládos kedvezmények igényelhetők rá!

A házba igényes Pécsi lakás - előzetes értékegyeztetés után - beszámolható!

Referencia szám: HZ523230

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House - Bajcsy-Zsilinszky utca - Pintér Dávid
Az iroda összes hirdetése
06 30 845 ···
Üzenetet küldök