Homokkomárom, Szőlőhegy

Eladó külterületi telek
Homokkomárom, Szőlőhegy
Telekterület
2000 m²
Közvetítői azonosító: COM VK1122
Azonosító: 32485365
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
van
Víz
nincs
Gáz
nincs
Csatorna
nincs megadva

Leírás

1932 négyzetméteres, kifüggesztés-köteles, gyönyörű zártkert vált eladóvá a zala-megyei Homokkomárom szőlőhegyen! A zártkerti ingatlanon található egy tökéletes műszaki állapotban lévő, stabil gazdasági épület. Az épület 2 szintes, palatető borítású, téglából épült. A telken villany és ciszterna rendszer van. Az ingatlan felső szintjén 32 nm-en találunk egy száraz, szépen és stabilan burkolt konyha-nappalit és egy szobát. Mindkét helyiség ablakos, világos, zöldre néz, hangulatos, tiszta, száraz, berendezéssel együtt eladó. Lent egy szintén tökéletes állapotú, száraz, tágas és tiszta borospince, valamint egy szerszámos áll.
A telek téglalap alakú, gyönyörű, panorámás kilátással, lankás kialakítással. Kristálytiszta levegő, a házban fatüzelés lehetősége.
Ha szeretne egy csodás darab föld és egy hangulatos gazdasági épület tulajdonosa lenni, ne mulassza el megtekinteni! A területhez karnyújtásnyira egy 619 nm-es további földterület is megvásárolható, jutányos áron.
Ha Önnek fontos a jó levegő, a csodaszép zalai táj látványa, a csend és a nyugalom, jöjjön el, nézze meg és tegye meg ajánlatát!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel