Hollóháza, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 2 546 m²
Ár 200 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 236 ···
Kolbányi György
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

B.-A.-Z. Megyében Hollóháza centrumában eladó egy szerkezetkész, szállodának épült ingatlan. Az elkészült szintek száma 5, vendégek elszállásolása 3 szinten. A tervdokumentációban a 3 csillagos szálloda hasznos alapterülete 2166 nm, melyben 12 db egy ágyas, 24 db két ágyas szoba és 2 db lakosztály található. Mivel a belső falak nem épültek meg ezért a belső terek, a szobák kialakítása igény szerint alakítható. A tetőtérben még plusz szobák vagy közösségi terek hozhatóak létre. A tervekben a wellness részben jakuzzi, szauna, masszázs, medence (10 x 5 x 1-1,6 m), fitneszterem, mini bár és egy kis pihenő kert szerepel, melyből a medence és a gépészeti tér kialakítása megtörtént. Az éttermi rész egy kisebb un. Vadász teremből kb. 40 fős, illetve egy nagyobb kb. 100 fős helységekből áll, ill. ezen a szinten került kialakításra a recepció is. Már működött az elmúlt időszakban egy külső presszó illetve egy étterem + konyha az épület parkolóval egy szintben lévő részében. A parkolóban 2-3 busz is elfér a személygépkocsik mellett. A garázs szintjén akár 4 autó is tud parkolni, illetve itt helyezkednek el a raktárak. Az épületben az akadálymentesítés és kényelmi szempontok miatt lift kialakítása szintén szerepel a tervdokumentációban. Az épület teljesen közművesített, víz, ipari áram (3 fázis), gáz és csatorna az ingatlanban.
Az ingatlan elhelyezkedése turisztikailag kiváló, mind Hollóházán mind pedig a környéken látogatható nevezetességek szempontjából. Rövid felsorolás a teljesség igénye nélkül: Hollóháza: porcelángyár és porcelán múzeum, templom+Kovács Margit kisplasztikái, Füzéri vár, Telkibánya (látogatható aranybánya), Füzérradvány Károlyi Kastély, Pusztafalu turistaház és erdei iskola, Sátoraljaújhely, Kalandpark, Kazinczy Ferenc Múzeum, Börtön Múzeum, Magas-hegy kilátó, Pálinka kóstolóház, Megyer-hegyi tengerszem, Sárospatak-i vár és Rákóczi Múzeum, Végardói Termálfürdő, Tokaj Tokaji Múzeum, Világörökségi Bormúzeum, Fesztiválkatlan, Kilátó, Borospincék, Tarcal Degenfeld Kastélyszálló, Áldó Krisztus szobor, Mád Holdvölgy Pincerendszer, Szerencs Rákóczi vár, Cukormúzeum, Régi Játékok és Csokoládészobrok Kiállítás, Regéc-i vár, Boldogkőváralja-i vár, Tolcsva Hélia-D Herba Kastély, Szirmay-Waldbott Kastély, Bormúzeum, Pálháza erdei kisvasút.
Szlovákia közelsége miatt az ottani nevezetességek is vonzzák a turistákat, hiszen Kassa (29 km) autóval csak 30 percre van, nem beszélve arról, hogy a város nemzetközi repülőtérrel rendelkezik. Szlovákiai program lehetőségek: Kassa Állatkert, Dinópark, Zenélő szökőkút, Óváros, St. Erzsébet Katedrális, Szalánca-i vár, Krasznahorka –i vár, Betlér –i kastély
A látnivalókon túl a környezet, a táj, a rendkívül gazdag vadvilág is számos programlehetőséget ad. Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai akár partneri szerződést is kötnének vadásztatásra. Számos túraútvonal van a környéken, így speciális túravezetést lehet szervezni természetfotózásra vagy szarvasbőgésre, valamint számos lehetőség van a horgászatra.
A közelben nagyobb csoportok fogadására épült vendéglátó, vagy komplex szállásadó létesítmény nincs. A látnivalók a programok sokasága miatt, jó marketing tevékenységgel a folyamatos foglaltságot lehetne biztosítani.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem, hívjon bizalommal. Hirdetési azonosító: M125655


Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kolbányi György
A referens összes hirdetése
06 20 236 ···
Szerencsi OtpIp Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?