Hollóháza, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó raktárhelyiség
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 3 916 m²
Telekterület 2 995 m²
Ár 19,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 716 ···

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Az ingatlanok környezete, megközelíthetősége
Hollóháza Budapesttől 268 km-re északkeletre található, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Miskolc megyeszékhelytől 92 km-re északkeletre. Lakosainak száma 821 fő. Megközelítése gépjárművel a 3-as sz. úton Hidasnémetiig, majd alsóbbrendű úton lehetséges, valamint Sátoraljaújhely és Pálháza felől is elérhető. Az értékelt ingatlan a település központtól délkeletre található. A Szlovák határ (Skároš felé) 6 km-re, az Ukrán határ (Záhony) 98 km-re található. A jelenleg is működő Hollóházi porcelángyár a szomszédos ingatlanon található. Az ingatlanok a község központjától délkeletre, kb. 1 km-re találhatóak.

1. A telek sík, szabálytalan sokszög alakú. A földszint+3 emelet kialakítású épület 1982 körül épült. Az alapozás beton pontalap és sávalap. A függőleges teherhordó szerkezet vasbeton pillérváz, tégla kitöltő falazattal. A födém vasbeton födémpanel. A tetőlapos tető, bitumenes vízszigeteléssel. A belső lépcső szintén vasbeton szerkezetű. A nyílászárók fém és fa szerkezetűek, nem hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat klinkertégla burkolat, valamint üvegtégla fal. A beltéri padlóburkolat PVC, beton, és kerámia lap. A falak festettek és csempeburkolattal ellátottak. Az épület általános műszaki állapota felújítandó.
Közművek: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz. A közművek a közterületen
megtalálhatóak, az épületről azonban már leválasztották őket.
Telek terület: 2995 m2
Összes nettó felépítmény terület: 3916 m2
Ára: 30 M + Áfa

2. Az ingatlanon három felépítmény található. Az északnyugati sarokban kapott helyet egy földszint+3 emeletes felépítmény. A második felépítmény a raktár épület. Ez egy földszintes kialakítású, acél vázszerkezetű, tégla kitöltő falazatú épület. Alapozása beton, a tető nyeregtető, acél rácsos tartó szerkezettel, fémlemez fedéssel. A nyílászárók itt fa és fém, nem hőszigetelő szerkezetek. A homlokzat vakolt, a belső padlóburkolat kerámia és beton, a falak festettek. Általános műszaki állapota közepes. A harmadik felépítmény az étkező épülete. Ez egy földszint + emelet kialakítású felépítmény. Alapozása beton, tartószerkezete vasbeton pillérváz, tégla kitöltő falazattal. A födém vasbeton, a tető lapos tető, bitumenes lemez szigeteléssel. A nyílászárók műanyag szerkezetek hőszigetelő üvegezéssel. A homlokzat betonfelület és klinkertégla burkolat, a belső padlóburkolat. A belső falak festettek és csempézettek, valamint fa lambériával burkoltak. Általános műszaki állapota közepes. A földszinten néhány helyen felvizesedés nyomai láthatóak.
Telek terület: 2623 m2
Összes nettó felépítmény terület: 1683 m2
Ára: 30 M + Áfa

A két ingatlan együttes ára 60 M + Áfa

Referencia szám: IP001512
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Tóth Péter
A referens összes hirdetése
06 70 716 ···
Otthon Centrum Hegyvidék 2. Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10