Bezárás

Hódmezővásárhely, Kálvin János tér

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 634 m²
Ár 180 millió Ft
  • Térkép
Bozsó Bence
06 30 925 ···
LIMIT INGATLANIRODA
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Hódmezővásárhelyen, a központhoz közel eladó egy 15 szobás, jelenleg is nyereségesen és igen jó kihasználtsággal működő, 3 csillagos bejáratott hotel! A hotel a Kálvin tér közelében, jól megközelíthető helyen, nem fizető parkoló övezetben fekszik, de ennek ellenére rendelkezik egy saját, nagy méretű privát parkolóval, mely közvetlenül a tér irányából közelíthető meg!
Szobáinak mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, melyek közül 3 db 1 ágyas (ebből 2 pótágyazható), 10 db kétágyas és 2 db nagy méretű apartman, melyekben a pótágyakkal összesen 42 ember egy időben történő elszállásolására van lehetőség! Az 634 m2 alapterületű szállodának saját zárt parkolója, valamint melegkonyhás étterme is van!
Az önmagában 601 m2-es telekterületű szálloda ingatlanhoz közvetlenül csatlakozik egy tovább 652 m2 alapterületű üres telek is, melyen jelenleg a parkoló működik, de kitűnő elhelyezkedése és adottságai miatt akár egy több szintes, új hotel épületet is fel lehet rá húzni (akár mélygarázzsal is), így bővítve és modernizálva a jelenlegi szálláshelyet. Erre a bővítésre a tulajdonosnál egyébként tervek is rendelkezésre állnak! Ezen telek árát a feltüntetett irányár már tartalmazza, a két területet a tulajdonosa egyben kívánja értékesíteni.
Mivel az ingatlan mindössze 500 méterre található az Emlékponttól és így a központi sétálóutcától is, valamint a jelenleg már előrehaladott állapotban épülő Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram train villamosvonala is a hotel közvetlen közelében halad el (és a sarkon lesz is egy megállója!), így a lokáció a városon belül kitűnőnek mondható. A helyközi villamosvonalnak köszönhetően pedig 2020-tól Szeged is helyi tömegközlekedéssel, közvetlenül a szállodától elérhető lesz!!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 925 ···
Üzenetet küldök