Hódmezővásárhely, Tompa utca

Eladó étterem, vendéglő...
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 260 m²
Ár 54,9 millió Ft
  • Térkép
Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 701 ···
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Felújított igényes családi ház és mellette vendéglátó egység egyben eladó.A söröző 26 éve jó forgalommal jelenleg is működik. A söröző 96 nm (+konyha engedélyekkel) a berendezések mind újak és korszerűek, a bútorok csomoros nyárfából készültek, energia takarékos hűtők, nagy teljesítményű olasz kávégép,100 főre konyhai felszerelés, raktárkészlet stb. az ár részét képezi. Az ingatlan halál eset miatt eladó. Az egyik legjobb forgalmú söröző a városban. A facebook oladalon Kacsa Söröző Hódmezővásárhely, is követhető a látogatottsága és népszerűsége. Egy igazi kis ékszerdoboz, forduljon hozzánk kérdéseivel bizalommal. A sörözőhöz tartozó terasz akácfából készült, és csomoros nyárfabútorokat tartalmaz.
A lakóházban, két nagyméretű hálószoba, amerikai konyhás nappali, és 15 nm-es ablakos fürdőszoba, kamra és nagy fedett terasz tartozik.
Az épület rendkívül energia takarékos, 10 cm-es hőszigetelés, hőszigetelt nyílászáróknak és a kondenzációs gázkazánnak köszönhetően. Kiváló minőségű légkondicionáló a lakó és söröző helyiségben is.
Az ingatlanra 2,5 %-os vállalkozói hitel felvehető, ezenkívül még uniós pályázati lehetőséget is igénybe lehet venni.Fizetés ütemezés megoldható.
Hívjon bizalommal, ha szeretne egy szép és korszerű otthont és egy bevezetett vállalkozást ami biztosítja családja jövőjét, kockázat nélkül.
AZ INGATLAN KÜLÖN-KÜLÖN IS MEGVÁSÁROLHATÓ, A SÖRÖZŐ RÉSZ 32,9 MFT, A HÁZ 21,9 M FT.
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!
06 30 701 ···

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10