Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye

Eladó étterem, vendéglő
Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye
Alapterület
634 m²
Közvetítői azonosító: COM 517684
Azonosító: 30547987
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Dr. Vass Zoltán
Referens összes hirdetése
Városi Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Hódmezővásárhelyen, közel a belvároshoz, eladó 634 m2 hasznos alapterületű, 15 szobás, 3 csillagos hotel, jól felszerelt, melegkonyhás étteremmel, saját zárt parkolóval!
Az ingatlan jelenleg is nyereségesen és igen jó kihasználtsággal működik.
A szálloda 601 m2-es telken helyezkedik el, melyhez közvetlenül csatlakozik egy tovább 652 m2 alapterületű üres telek is, melyen jelenleg a parkoló működik, de kitűnő elhelyezkedése és adottságai miatt alkalmas a meglévő hotel bővítésére, illetve teljesen új, többszintes szálloda felépítésére, (akár mélygarázzsal is), így bővítve és modernizálva a jelenlegi szálláshelyet. A bővítésre vonatkozó
tervdokumentáció a tulajdonosnál rendelkezésre áll.
Az irányár mindkét ingatlan árát tartalmazza, a két területet a tulajdonosa egyben kívánja értékesíteni.
A hotel a Kálvin tér közelében, jól megközelíthető helyen, nem fizető parkoló övezetben fekszik, de ennek ellenére rendelkezik egy saját, nagy méretű privát parkolóval, mely közvetlenül a tér irányából közelíthető meg!
Szobáinak mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, melyek közül 3 db 1 ágyas (ebből 2 pótágyazható), 10 db kétágyas és 2 db nagy méretű apartman, melyekben a pótágyakkal összesen 42 ember egy időben történő elszállásolására van lehetőség!

Mivel az ingatlan mindössze 500 méterre található az Emlékponttól és így a központi sétálóutcától is, valamint a jelenleg már előrehaladott állapotban épülő Szegedet Hódmezővásárhellyel összekötő Tram train villamosvonala is a hotel közvetlen közelében halad el (és a sarkon lesz is egy megállója!), így a lokáció a városon belül kitűnőnek mondható. A helyközi villamosvonalnak köszönhetően pedig 2020-tól Szeged is helyi tömegközlekedéssel, közvetlenül a szállodától elérhető lesz.

Amennyiben kérdése merült fel az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bizalommal a telefonszámon, keressen elérhetőségeimen.
dr. Vass Zoltán
(Egyedi kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.) n
A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Dr. Vass Zoltán
Referens összes hirdetése
Városi Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése