Bezárás

Hódmezővásárhely, Zrínyi utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 520 m²
Ár 330 millió Ft
  • Térkép
Dudinszky János
06 30 728 ···
M-HOUSE ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Eladó Hódmezővásárhely reprezentatív épülete a város szívében! Az „Ifjúsági ház” minden vásárhelyi, és környékbeli ember számára ismert. 1400 m2-s telekre épült az 520 m2-s épület. Kezdetben kaszinóként üzemelt, a későbbiekben számtalan rendezvénynek adott otthont. 14 helyiség található benne. Központi része a 113 m2-s, „gótikus boltozású” rendezvényterem. Mellette irodák, tárgyalók, raktárak, klubszobák, fogyasztótér söntéssel és szociális helyiségek kerültek kialakításra. A főépület alatt 64 m2-s, tégla boltíves pince található. Pár éve felújításra került a tetőszerkezet és a homlokzat, meghagyva eredeti kinézetét. A belső helyiségek falburkolatai és a fűtésrendszer felújítást igényelnek. Elsősorban rendezvényházként, vagy melegkonyhás vendéglátó egységként képzelhető el az üzemeltetése.
Amiben még tudunk segíteni! Lakástakarék számlákra kedvező, fix kamatú, azonnali hitelek. Banki és kombi hitelek. CSOK igénybevételének lehetősége használt és új ingatlanokra. Ingyenes hiteltanácsadás! Hiteltanácsadásért hívja a fenti telefonszámot!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 728 ···
Üzenetet küldök