Bezárás

Hódmezővásárhely, Andrássy út

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 270 m²
Ár 80 millió Ft
  • Térkép
Dudinszky János
06 30 728 ···
M-HOUSE ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Hódmezővásárhelyen, az Andrássy úton található ez a 130 m2-s felújított polgári lakással + 140 m2-s kereskedelmi üzlettel rendelkező ingatlan. A lakásban szobák, étkező, konyha, galériás szoba és utcai üzletrész található. A kereskedelmi egység tágas eladótérrel, kirakattal és raktárral rendelkezik. Az épület téglaépítésű, a fűtés gázkazánnal, cirkó rendszerben működik. Itt egy helyen lehet a lakása és a vállalkozása! Befektetésre is ajánlom, mert akár külön, akár egyben is bérbe adható az ingatlan vállalkozásnak, vagy lakásnak. Frekventált helyen található, a tömegközlekedés is kiváló.
Amiben még tudunk segíteni! Lakástakarék számlákra kedvező, fix kamatú, azonnali hitelek. Banki és kombi hitelek. CSOK igénybevételének lehetősége használt és új ingatlanokra. Babaváró hitel intézése. Ingyenes hiteltanácsadás! Hiteltanácsadásért hívja a fenti telefonszámot!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 728 ···
Üzenetet küldök