Hódmezővásárhely, Ipari park

Eladó telephely
Hódmezővásárhely, Ipari park
Alapterület
1800 m²
Telekterület
5600 m²
Közvetítői azonosító: COM 6622
Azonosító: 31912187
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Hódmezővásárhely ipari övezetében eladó egy 1800 m2-es, jó állapotú, frissen átépített, 9 méter belmagasságú, élelmiszer előállításra is alkalmas csarnoképület, a benne lévő, új állapotú, sörgyártásra alkalmas technológiával együtt 5600 m2-es, összközműves telken.
A közelmúltban történt átalakítás kapcsán beépítésre került 585 m2 alapterületen, hűtőházi panelekből, 5 méter belmagasságú gyártó tér, amelyben minden olyan élelmiszeripari tevékenység végezhető, amely megköveteli a HACCP rendszer használatát.
A hűtőházi paneleken belül a levegő a beépített gépészet segítségével 12 fokig hűthető egy programozható berendezéssel (2000 m3/h légcsere lehetséges).
A padozatába rozsdamentes acélból készült lefolyó rendszer került beépítésre arra az esetre, ha gyakori lenne a tisztítás vízzel vagy vízben oldott tisztítószerekkel.
Kialakítottak benne férfi-női szociális részeket, fehér-fekete öltözőket, tusolókkal, az előírásoknak megfelelően.
A csarnok másik része 1200 m2 nagyságú raktárterület, ipari padlóval és nagyméretű ipari kapukkal ellátva, melybe akár kamionnal is be lehet állni. Ezen rész további bővítési lehetőségként is szolgál a gyártórészt illetően, továbbá a csarnok galériaszintjén 180 m2 alapterületen irodák és hozzá tartozó szociális részek találhatók.
A közműveket tekintve rendelkezik víz, gáz, villany és csatorna bekötéssel, valamint 3*175 A ipari áramkapacitással.
További fotókért a gépészetről, árumozgató járművekről valamint bővebb tájékoztatóért kérjük, keresse munkatársunkat.
Ár: 430mFt, mely tartalmazza az ingatlant és a teljes technológiát is és Áfa vonzata van.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel