Bezárás

Hódmezővásárhely, Újkishomok

Eladó családi ház
Alapterület 113 m²
Telekterület 928 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Fülöp Erika
06 30 864 ···
Kaas Otthon Kft.
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Hódmezővásárhelyen Új-Kishomokon egyszintes 113 m2-es nappali+4 hálószobás, dupla komfortos épülő családi ház eladó

Hódmezővásárhelyen, most beépülő új lakóparkjában Új-Kishomokon, a Kiss utcában kínálom eladásra ezt az egyszintes 2021 januárjában induló magánházat. Az ingatlan 928 m2-es telken fekszik, udvara kelet-dél-nyugati, beruházás megkezdődött, alapozáson túl van, várható befejezése ez év december vége. Falazata 38-as tégla, külső hőszigetelése 10 cm, funkcionális elosztása nappali plusz 4 hálószoba, garázsa főépületben lesz elhelyezve. Dupla komfortos, de ezen kívül még egy háztartási helyiséget is kapott. Fűtését gázkazán biztosítja, hő leadói padlófűtés és radiátorok, nyílászárói háromrétegűek. Az ingatlan majdnem kulcsrakészen lesz befejezve, napelemmel ellátva, de az új tulajdonosára vár a burkolatok, fal színek és kapcsolók kiválasztása, ami nem tartozik az árba, de igény szerint befejezésre kerül.
Remek elosztás, jó műszaki adottságok, igazi családi fészek, találja meg új otthonát benne! Várható befejezés 2021. szeptember.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 864 ···
Üzenetet küldök