Hódmezővásárhely, Belváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 201 m²
Ár 37,4 millió Ft
  • Térkép
Büki Károly
06 70 600 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Ezt az eladó üzlethelyiséget azoknak ajánlom, akik jobb helyre akarnak átköltözni, vagy forgalmas helyen akarnak üzletet nyitni, esetleg nem akarnak már bérelni, hanem jó áron akarnak üzlethelyiséget bérelni. Miért lesz sikeres ezzel az üzlettel?
Mert a tulajdonos már 30 éve működteti sikeresen és elérkezettnek látja az időt arra, hogy másnak adjon lehetőséget a tovább működtetésére. Ez a cég zajfogó falak gyártásával, illetve forgalmazásával foglalkozott.
Szépen megőrizte az állapotát, és a felújított helység fantasztikus lehetőségeket tartogat leendő tulajdonosának. Ami nekem tetszik az ingatlanban, hogy hatalmas a belterülete, külön van raktár helység (ami igény szerint alakítható) illemhely. egy konyha egy széffel szerelt pénztár helység, és az udvaron még egy garázs is tartozik az ingatlanhoz. Az ingatlan minden helységében az 5 méteres belmagasság lehetővé teszi galéria kialakítását is. Az eladásra szánt idő rövidsége miatt most ÁRON ALUL vásárolhatja meg. A teljes adás-vételt pár óra alatt lebonyolítjuk. A képzett ingatlan közvetítők hálózata figyel arra, hogy ügyfeleinek ne okozzon többlet költséget, A nagy érdeklődésre való tekintettel ne habozzon hívjon minél hamarabb, és valósítsa meg álmait.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Büki Károly
A referens összes hirdetése
06 70 600 ···
Képzett Ingatlanközvetítők Hálózata Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?