Bezárás

Himesháza, Kossuth Lajos utca 38.

Eladó családi ház
Alapterület 150 m²
Telekterület 1 500 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
06 20 384 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Himesházán, Mohács és Pécsvárad között, 5 szobás, 2 szintes, szuterénos, 25 éve épült családi ház, a falu központjában eladó.
A ház összkomfortos, fűtése vezetékes gázzal (C30-as kazán) vagy fával-szénnel (Totya 4-es kazán) történik. A kazán a szuterénban található, ahol 50 q szén és 50 q fa tárolható és az udvarról közvetlenül (nem a lakáson át) berakható.
A földszinten az előszoba, konyha és az étkező összefüggő, a nappaliba szinteltolással jutunk egy boltíven keresztül. Ezenkívül fürdőszoba, külön WC és egy hálószoba található itt, illetve az étkező előtt egy terasz.
A szuterénba és az emeletre egy széles falépcsőn lehet le-, illetve feljutni, amely az előszobából le van zárva egy üvegfalú térelválasztóval.
Az emeleten egy előszobából nyílik 3 hálószoba, fürdőszoba, külön WC és egy erkély.
A ház az utcafronttól mintegy 40 méterrel beljebb található, a ház és az utca között felújított melléképületekkel, ezek közül néhány kisebb és egy nagyobb (6x15 méteres). Az egyik, az egykori tornaterem jelenleg többállásos garázsként üzemel. Az udvar teljesen zárt, bejutni egy magas, boltíves fakapun keresztül lehet. (Akár egy teherautó is befér.) A családi ház mögött még egy melléképület (egy régebbi, 3 szobás vályogház) és 2 téglaboltozatos pince található (10m x 2,5m-es, illetve 20m x 2,5m-es). A telek végében egy 15 x 60 méteres konyhakert van, amelyen többféle gyümölcsfa is található. Az udvar teljesen füvesített, itt is található néhány gyümölcsfa és 2 kisebb virágoskert.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 384 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk