Hévíz, Széchenyi utca

Eladó étterem, vendéglő
Hévíz, Széchenyi utca
Alapterület
418 m²
Azonosító: 32296598
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Grabant János Ingatlan Manager) összes hirdetéséhez
Merle Dávid
Grabant János Ingatlan Manager
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van

Leírás

Ritka lehetőség az ingatlan piacon! Jogilag új építésű, de már önálló albetétekkel rendelkező lakások, üzletek és étterem eladó Hévíz központjában!

Egyedi paraméterekkel rendelkező étterem, vendéglátó egység eladó!

Hévízen a József Attila utca és a Széchenyi utca által határolt 2200 nm-s területtel rendelkező saroktelken kialakításra került 63 lakás, 4 üzlet és 1 étterem. A Sunshine Residence megtervezését és kivitelezését gondos előkészületek előzték meg. A ház tervezésekor az építész és a tulajdonosok hónapokig jártak ki a helyszínre, hogy figyeljék a nap járását és a beesésének szögét, hogy a lehető legideálisabban illesszék a tájba az építményt. Ez kiválóan sikerült aminek az eredménye szó szerint szemmel látható. 2021 januárjában megkapta a társasház a használatbavételi engedélyt, az ingatlanok külön helyrajzi számokkal rendelkeznek, így a lakások egy részét már "elfoglalták a tulajdonosok".

Ha a modern Sunshine Residencbe belépünk, akkor egy egyedi tervezés alapján megalkotott közösségi térben találjuk magunkat. A több szint magas, különleges megjelenésű térből nyílnak a lakások. Az ingatlanok bejáratai függő folyosóról, hidakról közelíthetők meg. Az épület teljes magasságát kihasználva 5 lakószint kerül kialakításra. A lépcsőház mellett bútor szállítására is alkalmas lift is készült.

A háznak, lakásoknak, üzleteknek minimális energiaszükséglete van min télen, mind pedig nyáron a kellemes hőmérséklet megteremtéséhez, amihez a tájolás, üvegfelületek mellett a modern gépészeti megoldásoknak is köszönhető. Fűtést és hűtést az egyik legkorszerszűbb hőszivattyús technológia biztosítja mennyezeti kiálással. A beépített anyagok és a kivitelezés magas minőséget képviselnek. Az üzletek elrendezésénél és belső designjánál alapvető szempont volt az, hogy jól átgondolt legyen, minimalista és funkció szempontjából tökéletes legyen. Szigorú folyamat része volt a szaniterek, burkolatok, nyílászárók kiválasztása. Az alapkiálások részét képezik a burkolatok, szaniterek, csaptelepek. Minden fürdőszoba épített zuhanyzóval, résösszefolyóval, törölközőszárítós radiátorral készül.

A lakásokat többnyire befektetési céllal vásárolták vevőink, így ez egy jó alap vendégkört biztosít az étterem leendő üzemeltetője számára. Az ingatlan előtti átmenő forgalom is nagy, hiszen gyalogosan 2 percre található a sétáló utca és 5 percre a hévízi-tó.

Méreteit tekintve az étterem 141 nm-s vendégtérből, 50 nm-s külső terasszból, 19 nm-s vendégmosdóból, 18 nm-s pincérforgóból, 153 nm-s konyhából (raktár, öltöző, hűtőkamra, gépészet, személyzeti mosdó) és 37 nm-s gépészeti helyiségből áll.

Miért Hévíz?

Hévíz egyedülállóságát nagyon jól mutatja, hogy 2020-ban beválogatták a TOP20 európai város közé. 2009 óta minden évben megrendezik a “European Best Destination” versenyt, amely során Európa 20 legfelkapottabb turista paradicsoma közül a közönség dönti el, hogy melyik város érdemes a „legjobb úti cél” megtisztelő címre. Már a versenybe beválogatás is felemelő, hiszen Hévíz olyan városokkal kerül egy szintre a megmérettetésben, mint Róma, Amszterdam, vagy éppen Athén és Prága.

A hévízi tó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes gyógytava. A tó hőfoka a felszínen nyáron eléri a 37-38 C°-ot, és télen sem csökken 24-26 C° alá. Így egész éven át alkalmas a fürdőzésre. A hévízi kúra nemcsak gyógyításra, hanem megelőzésre, pihenésre, kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas. Bőséges kínálatból válogathatnak a wellness és az egészséges életmód hívei is. Szállodás és magánszálláshelyek vendégei is minden igényt kielégítő kínálattal találkozhatnak a városban, legyen az sport, szépségápolás, vagy csak egyszerűen egy kis testi-lelki kényeztetés. A város jól kiépített szolgáltató hálózattal rendelkezik, ahol az ellátás magas színvonalon illeszkedik a város egyedülálló jellegéhez.

Az aktív életmód hívei számos sportolási lehetőséget kipróbálhatnak a városban és környékén. Lehet az golf, íjászat, nordic walking, tai chi, jóga, aqua-aerobic, sétarepülés, ballon repülés, de a hagyományos sportokat kedvelők is válogathatnak a lehetőségek közül, pl.: tenisz, futás, úszás, lovaglás. A kerékpárutak fejlődésével egyre népszerűbb a kerékpáros turizmus is. Hévízt kiépített út köti össze Keszthellyel, ahol rá lehet csatlakozni a Balatoni Bringakörútra, vagy lehetőség van a Kis-Balaton élővilágának a megismerésére is kerékpárral, képzett túravezető kíséretében.

Megközelíthetőség szempontjából kiváló helyen van a település. Budapest felől az M7-s autópályán közlekedve Balatonszentgyörgy irányába, majd Keszthelyen át, vagy a várost kikerülve juthatunk Hévízre. Sopron felől a 84-es főúton haladva érhető el. A legközelebbi vasútállomás Keszthelyen van, és onnan busszal vagy taxival juthatunk a városba. Menetrend szerinti buszok közlekednek az ország nagyobb városaiból Hévíz érintésével, de elérhetők nemzetközi buszjáratok is. Budapesten át több európai városból érkező repülőjáratok transzferjáratával, illetve menetrendszerinti buszjárattal is elérhető a város. A közeli Sármelléken lévő Hévíz-Balaton nemzetközi reptér is fogad rendszeresen charter járatokat, ahonnan szintén transzferrel legegyszerűbb megközelíteni a várost.

További információért hívjon bizalommal!
(E-mailben további képeket, videókat, információkat tudunk küldeni a társasházról és az ingatlanokról.)
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Grabant János Ingatlan Manager) összes hirdetéséhez
Merle Dávid
Grabant János Ingatlan Manager