Bezárás

Hévíz, Tavirózsa utca 6.

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 200 m²
119 000 € 42 millió Ft
  • Térkép
dr. Halasi Tibor
06 83 950 ···
 
Hungary Service Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Légkondicionáló van
Teljesen felújított, igényesen berendezett "Gusto Bistro" Cafe, Bár, Cukrászda, Étterem eladó Hévíz étteremsorán. Jelenleg hosszú távra ki van adva, ezért kiváló befektetés is !!
Privát lakrész is van az étteremben a személyzetnek !
A 2017 áprilisi megnyitás előtt komplett átalakításon, közmű (víz-szennyvíz, villany, fűtés) modernizáción, cserén esett át a 25 éve épült 3 szintes 80 m2 alapterületű légkondicionált étterem. Hideg-meleg konyha került kialakításra a szuterén részben. Mellette raktár, WC-ék, privát 2 szobás lakrész zuhanyzós WC-vel. A földszinti teremben impozáns 2 szintes bárpult újult meg és a galériával együtt 45 fő kényelmes kiszolgálását teszi lehetővé. A konyhából az étel teherliften jut felaakiadó részhez. A boxok új, víz és borálló kárpitozást kaptak. A 38 m2-es külső teraszon nyáron kb. 30 főt tudunk kiszolgálni, leültetni. Az épület hőszigetelt és thermo ablakokkal ellátott. 3x25 Amper biztosítja a megfelelő áramellátást. Riasztó és kamerarendszer (internetre rákötött online) garantálja a biztonságos működést. Igény szerint teljes berendezéssel és céggel együtt is eladó. HACCP hideg-meleg konyha besorolásnak teljes mértékben megfelel az Étterem. Zenés szórakozó vendéglátó hellyé is könnyedén átalakítható, sikeresen üzemeltethető.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Hungary Service Ingatlaniroda
Az iroda összes hirdetése
06 83 950 ···
 
Üzenetet küldök