Hévíz, Tavirózsa utca Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 150 m2
Közvetítői azonosító: COM 7788 Azonosító: 30783514
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 734
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány CC
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány CC
Leírás

TULAJDONOS VAGYOK! AKCIÓS ÁR!!
KIVÁLÓ BEFEKTETÉS!
Teljesen felújított, igényesen berendezett "Gusto Bistro" Cafe, Bár, Cukrászda, Étterem eladó Hévíz étteremsorán. Privát lakrész is van az étteremben a személyzetnek !
A teljes épület könnyen 2 lakássá is alakítható akár ! Tulajdonostól eladó !
A 2017 áprilisi megnyitás előtt komplett átalakításon, közmű (víz-szennyvíz, villany, fűtés) modernizáción, cserén esett át a 25 éve épült 3 szintes 150 m2 alapterületű légkondicionált étterem. Hideg-meleg konyha került kialakításra a szuterén részben. Mellette raktár, WC-ék, privát 2 szobás lakrész zuhanyzós WC-vel. A földszinti teremben impozáns 2 szintes bárpult újult meg és a galériával együtt 45 fő kényelmes kiszolgálását teszi lehetővé. A konyhából az étel teherliften jut fel a kiadó részhez. A box-ok új, víz és borálló kárpitozást kaptak. A 38 m2-es külső teraszon nyáron kb. 30 főt tudunk kiszolgálni, leültetni. Az épület hőszigetelt és thermo-ablakokkal ellátott. 3x25 Amper biztosítja a megfelelő áramellátást. Riasztó és kamerarendszer (internetre rákötött online) garantálja a biztonságos működést. Igény szerint teljes berendezéssel és céggel együtt is eladó. HACCP hideg-meleg konyha besorolásnak teljes mértékben megfelel az Étterem. Zenés szórakozó vendéglátó hellyé is könnyedén átalakítható, sikeresen üzemeltethető.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévíz, Tavirózsa utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 326,67 ezer Ft/m²
Zala megye 429,02 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 326,67 ezer Ft/m²
Zala megye 429,02 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 150-199 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 734
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch