Hévíz, Spa Residence Carbona, Hévíz

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű Kiváló befektetés
Alapterület 115 m²
Ár 117 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 999 ···
SPA Residence Értékesítés

Új építésű lakás lakóparkban

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2019
Emelet földszint

Spa Residence Carbona, Hévíz részletei

Spa Residence Carbona, Hévíz
Átadás: Átadva
Lakások száma: 34 db
Szobák száma: 1-5 db
Ár: 59-67 millió Ft
Alapterület: 62-64 m²
Megnézem a lakópark honlapját
Üzlethelyiségek

A Spa Residence Carbona épületén belül 1üzlethelyiség kerül kialakításra. Az üzletekkel kapcsolatos információkért keresse bizalommal értékesítő munkatársunkat.

A Spa Residence Carbona közvetlen, belső kapcsolódással vezet át a NaturMed Hotel Carbona****superior épületébe. Magyarország egyik legkiemelkedőbb, hazai és nemzetközi elismerésekkel díjazott medical spa szállodája tradicionális, minősített hévízi gyógykúrával, komplett egészségprogrammal, 1000 m2 vízfelülettel és több mint 100 medical-, wellness- és beauty kezeléssel várja a pihenni, gyógyulni vágyókat.

A Spa Residence épülete nem csak szemet és lelket gyönyörködtető komplexum, de funkcionálisan is minden igényt kielégít, mivel több lifttel és kártyás beléptető rendszerrel is felszerelt. Minden lakáshoz igényelhető férőhely a mélygarázs-parkolóban, melyhez megfelelő méretű, egyedi és zárható tároló tartozik.

Az épület földszintjén 7 db üzlethelyiség került kialakításra, valamint további zárható tárolóhelyiségek. Ezen felül még 1 üzlethelyiség található az első emeleten is. A földszinten az utcafrontra nyíló üzletek mellett 3 db apartman is található, melyek a nyugodt, belső kert felé néznek. A felsőbb emeleteken összesen 31 db apartman és penthouse otthon kapott helyet. Az emeleti apartmanok mindegyikéhez erkély, illetve loggia kapcsolódik, amelyek a környező utcák felé, illetve a belső kertre néznek. A 3. illetve 4. emeleten kialakított penthouse lakásokhoz, valamint több alsóbb emeleti lakáshoz is exkluzív méretű terasz/tetőterasz tartozik.

A Spa Residence 1, 2, 3 szobás lakásainak kialakításánál a belső terek kényelme, letisztultsága, és az organikus hangulat megteremtése volt a célunk. A természetes alapanyagok bensőségességet teremtenek, és a tér alkalmas mind a minimál stílushoz, mind a klasszikus berendezéshez.

A penthouse suite-ok nagyvonalú terei valódi luxus elvonulóhelyek, ahol a családi tér mellett helyet kapnak a befelé fordulást inspiráló privát szférák is. A teljes belmagasságú ablakok és erkélyajtók minden szobába beengedik a napfényt és a hévízi gyógyító mikroklímát.

Nem csupán a belső tereket, de a lakások közvetlen környezetének megalkotását is a kényelem és a természetközeliség jellemzi. Minden egyes lakáshoz privát loggia vagy terasz, a penthouse lakásokhoz hatalmas tetőterasz tartozik. A lakók az innovatív, modern formatervezésen felül az épületet körülölelő zöld környezetet, valamint a szálloda gyönyörű, hatalmas platánfákkal övezett kertjét és az értő gondossággal megtervezett feng-shui kertet is élvezhetik.

Minden lakásban:

exkluzív, prémium minőségű burkolatok, szaniterek
padlófűtés
erkély/terasz
légkondicionáló berendezés
Energia tudatosság: hőszivattyú | központi kazánnal kombinált fűtés, hűtés | elsőosztályú, 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

SPA Residence Értékesítés
Megnézem a lakópark honlapját
06 20 999 ···
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?