Hévíz, Belváros Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 320 m2
Azonosító: 32131000
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 407
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Hévíz egyik legszebb panorámás utcájában a központtól és a tótól 10 perc sétára eladó egy háromszintes több nemzedék együttélésére is alkalmas vagy szobakiadásra is használható családi ház. A 834m2-es telken 2000-ben épült a 317m2-es összelapterületű háromszintes ház. 2018-ban kapott teljes külső szigetelést. A ház alsó szintjén két külön bejáratú apartman / szoba, konyha, fürdő és nappali / van kialakítva. A középső szinten található a tulajdonosok lakrésze / szoba, konyha, két fürdő és nappali /. A legfelső szinten szintén két apartman / szoba, konyha, fürdő és nappali / található. Az épületben összesen tizenkét szoba, hat konyha és hét fürdő van kialakítva. A házhoz tartozó garázsból szauna lett átalakítva és még egy kis apartman / szoba, konyha, fürdő és nappali /is kapcsolódik az épülethez. A ház igényes anyagokból készült és folyamatosan karban tartott /Beton alap, téglafalak, Bramac tetőcserép, hőszigetelt műanyag nyílászárók, külső szigetelés, belső falak igényesen tapétázottak. A ház légkondícionált, a fűtésről központi gázkazán és cserépkályha valamint elektromos hősugárzók gondoskodnak. Az udvar és a kert is gondozott. Igazán alkalmas befektetésre, szobakiadásra vagy akár több nemzedék együtt élésére!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévíz, Belváros
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Hévíz 522,22 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 578,13 ezer Ft/m²
Belváros 845,61 ezer Ft/m²
Hévíz 522,22 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 578,13 ezer Ft/m²
Belváros 845,61 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 407
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch