Bezárás

Hévíz, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 800 m²
Ár 250 millió Ft
  • Térkép
Kocsis László
06 70 428 ···

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Hévíz központjában, 250 m-re a Tófürdőtől, kínál eladásra a Hungary Homes ingatlaniroda egy 800 m2-es ingatlant.

Jelenleg is bejáratott vendégkörrel rendelkező vendégházként üzemel.

A ház jelenlegi formáját 1998-ban nyerte el, de jelenleg is nagyobb átalakítási munkálatok folynak. Folyamatosan karbantartott épület.

Négy különálló gázüzemű fűtéskörrel és kettő keringethető meleg vízkörrel van ellátva. 2 db gázmérő óra és 2 db villanyóra mérővel rendelkezik.

Az ingatlan 4 szintes. Az alagsorban, az utcafronti részre van 2 db üzlethelyiség és további kiszolgáló helyiségek. Ezek felett helyezkedik el 3 emeleten a 12 db vendégszoba mind saját fürdővel, ezen kívül miden szinten található egy egy közös konyha és étkező.

Az udvari részen található 2 db garázs és tároló, ezek felett pedig, egy 80 m2-es és egy 90 m2-es lakás. A tetőtér pedig beépítésre alkalmas.

A lakórészek és a vendégrész külön bejárattal és külön lépcsőházzal rendelkezik. Mégis belülről is átjárhatunk a vendégház és lakások között.

A hátsó udvarban helyet kapott egy kerti grillező és egy fedett kiülő. Az udvar további részén a vendégek számára 12 db autónak parkolóhely biztosított zárt elektromos kapuval ellátva.

Jelenleg RENDKÍVÜLI ÁR 270 MILLIÓ HELYETT 250 MILLIÓ CSAK FEBRUÁRIG!!

Amennyiben felkeltette érdeklődését keressen bizalommal.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 428 ···
Üzenetet küldök