Bezárás

Hévíz, Belváros

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 2 155 m²
4 000 000 € 1,43 milliárd Ft
  • Térkép
Machnicz Brigitta
06 20 980 ···
MB Real Estate Kft.
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Hévízen eladó négycsillagos hotel, mely Európa legnagyobb természetes termálvizű tava mellé épült. A világhírű üdülőhely egy csöndes utcájában található hotel szobáit fényűző felszerelés, barátságos színek és kellemes anyagok jellemzik. Az épületben fedett medence, szauna és pezsgőfürdő is található.

A szálloda 37 apartmannal rendelkezik 4 emeleten, két épületkomplexumra bontott házban. Lift van az egyik épületszárnyban.

Szintenkénti beosztása:
Pince: uszoda (6x12 m), pezsgőfürdő (2x3 m), szauna, hydro-masszázs, gőzfürdő, masszázs lehetőségek, öltözők és egyéb szolgáltatások, mélygarázs.

Földszint: recepció, reggeliző szalon, italbár, 2 apartman ellátva mozgássérült felszereltséggel 4 személyre, 2 apartman 4 személyre, 2 stúdió apartman 2 személyre, egy, a két épületszárnyat összekötő folyosó, kijárat az udvarra.

Első emelet: 2 stúdió 2-2 személyre, 6 stúdió 2-2 személyre, amelyek páronként egymásba nyithatók, 3 apartman 3-3 személyre, 2 apartman 4-4 személyre.

Második emelet: 5 stúdió 2-2 személyre, 6 stúdió 2-2 személyre, amelyek páronként egymásba nyithatók, 2 apartman 4-4 személyre.

Tetőtér: 4 apartman 4-4 személyre, 1 apartman 3 személyre.

A szálloda összes használatba vehető területe: 2154.99 m2
A telek mérete: 1565 m2

Minden apartman fel van szerelve fürdőszobával, beleértve a zuhanykabint,
wc-t, valamint egy kiskonyhával, elektromos sütővel, mikrohullámú sütővel és hűtővel. A szobákban beépített szekrény található. A szobák televízióval, rádióval, wifivel és telefonnal felszereltek.

Az ingatlan Hévíz belvárosában található, nyugodt, kertvárosi környezetben. Körülbelül 800 méterre fekszik a hévízi termáltótól.
Gépkocsival, valamint helyi autóbuszokkal egyaránt megközelíthető. A buszmegálló kb. 200 méterre található a szállodától. Az épülettel szemben levő parkoló területén 11 személygépkocsinak van hely.
A kert igényesen lett kiépítve, örökzöld fákkal és bokrokkal díszítve a karbantartott pázsitos területet. Ez az esztétikailag alaposan kidolgozott környezet különleges látványt nyújt esténként, mikor a hátsó megvilágítás felkapcsol.
A közműhálózat a szálloda teljes területén elérhető. Mind a vízművek, az elektromosság, a szennyvízrendszer, gázhálózat, valamint a kábeltévé, wifi és telefonrendszer teljesen ki lett építve.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, új építésű, újszerű eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 980 ···
Üzenetet küldök