Hévíz, Zala megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 170 m2
Azonosító: 28957988
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 469 Felfedés
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

HÉVIZ KÖZPONTJÁBAN NYERESÉGESEN MŰKÖDŐ, BEJÁRATOTT ÉTTEREM, SAJÁT, VISSZAJÁRÓ VENDÉGKÖRREL, ELSŐ TULAJDONOSTÓL, ELADÓ!
Az épület folyamatos karbantartásának köszönhetően, kitűnő állapotban várja vendégeit. Az eladótérben egyidőben 40 vendég kiszolgálása lehetséges. Nyáron a terasz 30 fő részére biztositja a a kellemes étkezés lehetőségét. A pinceszinten kialakitott különterem családi ünnepségek, rendezvények lebonyolitását teszi lehetővé.
A vételár tartalmazza a teljes felszerelést, igy a folyamatos működés biztositva van. Az épület forgalmas helyen, több kereskedelmi egység szomszédságában biztositja egész évben a folyamatos vendégfogadást. A vendéglő csak erre a célra alapitott céggel együtt eladó.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESTÉN VÁRJA TOVÁBBI FELVILÁGOSITÁST IGÉNYLŐ KÉRDÉSEIT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGSIKERESEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Kajdel Zsuzsanna Vezető Tanácsadó

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hévíz, Zala megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 464,71 ezer Ft/m²
Zala megye 346,67 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 150-199 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 469
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch