Bezárás

Hernád, Erdőalja

Eladó egyéb vendéglátó egység
A hirdető nem töltött fel fotókat
Alapterület 10 000 m²
148 050 € 49 millió Ft
  • Térkép
06 20 987 ···
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
Nagyobb területre költözés miatt eladó magánszemélytől 50 kilométerre Budapesttől 1 ha körbekerített területen egy erdő közepén 1,5 km-re az első szomszédtól egy lovas tábori helyszínként és szállásként működő 3 patkós minősítésű lovas tanya .Az épületek vályog, a hozzáépítések és ytong+szigetelés falazatúak. Nyáron a legnagyobb melegben is a tetőtéri hőmérséklet eddigi legmagasabb 27C fok volt. A helyszínen kutyatenyésztés is folyik 8+1 vasbetonhálós kennel található nagyméretű kutyák számára kialakítva. A lakás rész 200m2 lakóterületű, amiből leválasztható egy külön bejárattal rendelkező 40 m2 –es apartman ( másik generációs lakrész )A nagy lakás amerikai konyhás nappalis , bárpulttal, spejz résszel és zuhanyzós fürdő résszel és egy gardrobbal az alsó szinten, a felső szinten gyerekszoba , hálószoba, dolgozó , gardrobe és egy rámolós szoba , ami egy tetőablakkal 2. gyerekszobává alakítható. Alul padlófútés és légkondi, felül radiátor és a légkondi szolgáltatja a meleget.
A felső szinten a hálóhoz és a gyerekszobához egy erkély és az alsó szinten a nappalihoz csatlakozik egy fürdőszoba és mögötte egy gardrobe. A fürdőszobának ki van építve a zuhanyzó lehetősége egy élménykabinhoz. Itt a fürdőből és a nappaliból is kiléphetünk egy fedett teraszra , ahol egy beépített jakuzzi található.
Közvetlen mellette egy ellető boksz és egy karám így akár a jakuzziból is nézheti a gazda a lovait és akár a nappalibóól is rálát a karámra A terasz felől is megközelíthető a kazánház.
A kis apartman rész: konyha , fürdőszoba káddal és wc-vel és egy hálószobából áll.
Az egész komplexumot egy nagy teljesítményű faelgázosító ( Atmosz ) kazán adja de a geotermikus fűtés is ki van építve, ami most működik de nincs az árban de alku tárgyát képezheti.
A vízet fúrt kút biztosítja . A terület egy része öntözőrendszerrel öntözhető.
További szállás egységek : Diák 2.. : Alsó szinten konyha, zuhanyzó wc felső szinten fekhelyek 10-12 fő részére .
Diák 1. : Alsó szinten 3 zuhanyzós 3 mosdós fürdő rész és 2 db különálló wc. Az alsó szinten emeletes ágyak 8 fő részére a felső szinten fekhelyek 22 fő részére.
Apartman kőház : egy szobás sarokkádas wc-s fürdővel ellátott 2 fő részére
Faház apartman: gerendából épült szaunával, élményzuhannyal és padlófűtéssel ellátott , külön wc-s 3 fő részére
Istálló: 6db 3x3m-es fából készült angol boksz előtetővel 2,5m-es folyosóval , ahol az egész lezárható polikarbonáttal télre a kinti -10 fok esetén és tele istállónál plussz van bent.
Ellető boksz: két külön boksz alakítható ki belőle 2 ajtóval közvetlen a kazánház mellett így ott mindig melegebb van.
Fedett szénatároló : 11 x 7 x 7 m-es . Karámok : 2 nagykarám 5 kisebb karám és egy gödrös csikónevelő karám. Mindegyik karámhoz tartozik beálló , ami 3 oldalról fedett.
Csirke ólak, fedett színek 2 lovaskocsi részére, zabos , nyerges, garázs szerelő aknával
Kazánház fedett fatárolóval és egyéb rámolós részekkel.
Az egész terület kamerával és világítással el van látva. internettel és routerekkel fel van szerelve a ház.
A lovak karámjai karám+ villanypásztoros megoldásúak . Jelenleg 20 ló lakja de ha valaki boxos tartással és karámokban cserélgetve a lovakat akár ennek a létszámnak a többszöröse is elfér.
Egy fedett szaletli alatt étkeznek, ami alatt kb 20-25 ember fér el.
A terület több kapuval rendelkezik ahol a lovaink kijárnak legelni . Ez minden karámnál megoldott.a geotermikus fűtés kialakításával egy kerti tó ékeskedik az egyik karám közepén, ami tüzivíz tárolóként is üzemel baj esetén.
A férjem napi szinten jár fel Pestre kb 45 perc de motorral a garázstól a Madách térre 27 perc alatt ér fel kényelmesen a női motoros :) Vadász vevő esetén egy plusszt jelent a tanya sarkában lévő vadászles vagy erdőmegfigyelő állomás, ami anno szaunaként működött tehát szigetelt , ablakkal ajtóval ellátott. Az épületek lehetőséget adnak további szálláshely kialakításra is.
Az ingatlan képes eltartani egy kis családot így az ár igen kedvező, mert csak bele kell csücsülni és folytatni, ami eddig ment itt.
CSOK igényelhető rá mert tanya besorolás...tehát lakóingatlan.

További fotókat emailben vagy facebookon tudok küldeni.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 987 ···
Üzenetet küldök