Herend, Kossuth Lajos utca

Eladó szálloda, hotel, panzió
Herend, Kossuth Lajos utca
Alapterület
1050 m²
Azonosító: 32389858
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Befektetné pénzét? Jól működő PANZIÓT keres?
Szeretné több lábon vállalkozását, munkát a rokonoknak? Kiváló adottságokkal renelkező melegkonyhás panziót kínálunk eladásra, ahol alkalmatosság van pihenésre, időtöltésre.


Az épület együttesben 13 vendégszoba és két tulajdonosi lakás is helyet kapott, 170, ill. 120m2. Arányaiban az átmenő forgalom is jelentős, és a Veszprém iparterületen elhelyezkedő több cégének is szerződéses szállását adja. Ahhoz, hogy a vendég jól érezze magát, és visszatérjen, a képekkel próbálom érzékeltetni, hogy nyugalmat árasztó, gyönyörű kerttel, környezettel rendelkezik, több elszeparált, páros kiülővel, fedett medencével, szabadtéri edzőtérrel, finn szaunával, biliárd teremmel, étteremmel, 4 garázs, szabadtéri kényelmes parkoló, stb. A család, aki kínálja eladásra egy élet munkájával érték el ezt. Több mindenre alkalmas tud lenne, adottságaiból eredően, idősek luxus aktív otthonává is válhat.

A környék leírása
A Bakony lába naponta megújuló séta útvonalakat kínál, a Balaton 15 perces távolsága a nyári pihenést, strandolást, Veszprém 10km.-es elérhetősége a kulturát, zenét biztosítja.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel