Hercegszántó, Bács-Kiskun megye

Eladó termőföld, szántó
Telekterület 366 500 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 215 ···
Dr. Bíró Adrienn
Üzenetet küldök

Eladó termőföld, szántó

36 hektáros birtok eladó!

Magyarország déli részén, Bács-Kiskun megyében, a Dunától 12 Km-re eladásra kínálok összesen 36,65 ha területű birtokot. A birtok az ország legnagyobb összefüggő vadászterületének déli sarkában található. A terület több helyrajzi számon fekvő ingatlanból tevődik össze, melyek egységes, összefüggő övezetet alkotnak.
Ebből 5,99 ha tó, melynek halállománya bőséges és kiválóan alkalmas horgászatra. A többi terület szántóföld, gyep, rét, nádas és erdő művelési ágú terület.

A birtok per-, teher, és igénymentesen, és ami fontos, hogy a tulajdonosok családjának a használatában áll, így akár azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlan irányára 500.000,-EUR. (A kiírt forint tájékoztató jellegű az adott napi árfolyam alapján.)
A birtok értékesítésére egyben kerül sor.
Az eladó egyedi mérlegelése esetén a tó önállóan értékesíthető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó HOME INNOVATE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Dr. Bíró Adrienn
A referens összes hirdetése
06 20 215 ···

Elérted a hirdetőt telefonon?