Bezárás

Herceghalom, Árvalányhaj utca 19.

Eladó lakóövezeti telek
A hirdető nem töltött fel fotókat
Telekterület 1 241 m²
Ár 39,9 millió Ft
  • Térkép
06 20 436 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Eladó telek jóváhagyott építési tervekkel ikerházra!
Építési telek eladó Herceghalom új építésű részén. A terület a Sándor Móricz térhez közel, csendes, parkos környezetben található, LKE-5-ös övezetben. Az OTÉK és a HÉSZ szabályozása alapján a telken akár több lakóegység is elhelyezhető egy épületben, így alkalmas akár önálló családi ház vagy ikerház építésére. Beépíthetősége 30%. Az utcafront 19,3 m. Amennyiben az új tulajdonos igényli, a tervdokumentációt ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk.
A hirdetésben szereplő ár nettó ár.

Elhelyezkedés: Herceghalom kitűnő infrastruktúrával rendelkezik. Egyszerűen megközelíthető az 1-es főúton és az M1-es autópályán egyaránt. Budapest autóval 15 perc alatt, az M4-es metró vonattal 25 perc alatt elérhető. A település csendes, átmenő forgalomtól mentes. Óvoda, iskola, családi napközi, élelmiszer boltok, posta, könyvtár, orvosi rendelő, patika, játszóterek, parkok, wellness szálloda, benzinkút, étterem egyaránt megtalálhatóak. Autóval néhány perc alatt elérhetőek a budaörsi és törökbálinti hipermarketek és egyéb áruházak.
Herceghalom ideális választás azoknak, akik ragaszkodnak Budapest közelségéhez, ám élhető, biztonságos és természetközeli környezetre vágynak.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 436 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk