Bezárás

Herceghalom, Ördöglovas lejtő

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 668 m²
Ár 21,25 millió Ft
  • Térkép
Radányi Virág
06 20 464 ···
 

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
KÉSZ TERVEKKEL, 5 %-os ÁFA-VAL, IKERHÁZ VAGY 4 LAKÁSOS SORHÁZ ÉPíTÉSÉRE ALKALMAS, ERDŐ MELLETTI TELEK ELADÓ!

HERCEGHALOM új fejlesztésű, legszebb részén, új építésű családi házak szomszédságában 668 m2 nagyságú, belterületi építési telek eladó. A telek kiépített közművekkel rendelkezik, (gáz , csatorna, víz és villany a telken belül) aszfaltozott utcában található.
A terület 25%-os beépíthetőségű, családi ház, ikerház illetve 600 m2-enként legfeljebb 4 lakásos társasház is építhető (csak ebben az övezetben van erre lehetőség LKe-7-es övezet). Építménymagasság 6m (földszint + emelet+ tetőtér)
A terület besorolása sűrű beépítésű, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére ad lehetőséget. Az elhelyezhető épület - a lakó rendeltetésen kívül - további rendeltetést is tartalmazhat: kereskedelmi, szolgáltató / hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális / kulturális, közösségi szórakoztató / szállás jellegű / igazgatási, iroda / sport. Ezáltal a terület sokoldalú hasznosításra alkalmas, ingatlanfejlesztők, beruházók számára egyedülálló lehetőség.
Azonos adottságú, további 2 szomszédos telek is eladó (668m2, 772m2), így a projekt tovább bővíthető, akár 18 lakás is építhető, melyre kész tervekkel és építési engedéllyel rendelkezik!
Herceghalom a budapesti agglomeráció egyik gyöngyszeme, a fővárostól 25 km távolságra nyugatra helyezkedik el, Fejér és Komárom megyével határos területen. Fejlett infrastruktúrájú település, itt található pl. az Abacus Wellness Szálloda. Kiválóan megközelíthető az 1-es főúton, illetve az M1-es autópályán, valamint vasúton 20 perc alatt elérhető a Kelenföldi pályaudvar, ahonnan közvetlen metró kapcsolat van Budapest belvárosába.
Használja ki az új építésű ingatlanok iránti keresletet és pénzügyi támogatottságot, ne szalassza el ezt a remek lehetőséget, hívjon most!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK, AZ INGATLANOK VIRTUÁLIS MEGTEKINTÉSÉRE IS VAN LEHETŐSÉG.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 464 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk