Bezárás

Herceghalom, Ördöglovas lejtő

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 2 108 m²
Ár 67 millió Ft
  • Térkép
Radányi Virág
06 20 464 ···
 

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
KÉSZ TERVEKKEL, 5 %-os ÁFA-VAL, 11 LAKÁSOS SORHÁZAS LAKÓPARK ÉPíTÉSÉRE ALKALMAS, ERDŐ MELLETTI TELEK ELADÓ!

HERCEGHALOM új fejlesztésű, legszebb részén, új építésű családi és sorházak szomszédságában eladó 2.108 m2 nagyságú, belterületi építési telek.
A jelenleg 3 db külön helyrajzi számon nyilvántartott területek mindegyike kiépített közművekkel rendelkezik, (gáz, csatorna, víz és villany a telken belül) aszfaltozott utcában találhatók. Telkek mérete: 772m2, 668m2, 668m2.
A terület 25%-os beépíthetőségű, 600 m2-enként legfeljebb 4 lakásos társasház is építhető (csak ebben az övezetben van erre lehetőség LKe-7-es övezet), így egyedülállóan 12 lakásos lakópark kialakítására is alkalmas a terület igény szerint. Építménymagasság 6m (földszint + emelet+ tetőtér). 11 lakásos lakóparkra kész tervekkel és engedélyekkel rendelkezik, melyet az ár tartalmaz!

A terület besorolása sűrű beépítésű, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére ad lehetőséget. Az elhelyezhető épület - a lakó rendeltetésen kívül - további rendeltetést is tartalmazhat: kereskedelmi, szolgáltató / hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális / kulturális, közösségi szórakoztató / szállás jellegű / igazgatási, iroda / sport. Ezáltal a terület sokoldalú hasznosításra alkalmas, ingatlanfejlesztők, beruházók számára egyedülálló lehetőség.
Herceghalom a budapesti agglomeráció egyik gyöngyszeme, a fővárostól 25 km távolságra nyugatra helyezkedik el, Fejér és Komárom megyével határos területen. Az Abacus Wellness Hotelben a helyi lakosok kedvezményesen sportolhatnak és használhatják a szálloda szolgáltatásait.
Kiválóan megközelíthető az 1-es főúton , illetve az M1-es autópályán, valamint vasúton 20 perc alatt elérhető a Kelenföldi pályaudvar ahonnan közvetlen metró kapcsolat van Budapest belvárosába.
A település nagyon népszerű, nagyon keresettek a családi ház építésére alkalmas telkek, de kisebb telkek már nincsenek. Ezért egy sorházas, családi-házas projekt is keresett lenne. Jelenleg új építésű családi ház 2db eladó, új építésű lakás nincs a piacon a településen.
Újszerű családi házak árai: 500-600e Ft/m2
Újszerű lakások árai: 690-710e Ft/m2

Használja ki az új építésű ingatlanok iránti keresletet és pénzügyi támogatottságot, ne maradjon le, hívjon bizalommal!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK, AZ INGATLANOK VIRTUÁLIS MEGTEKINTÉSÉRE IS VAN LEHETŐSÉG.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 464 ···
 
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk