Bezárás

Herceghalom, Ördöglovas lejtő 72.

Eladó lakóövezeti telek
Panorámás
Telekterület 1 753 m²
Ár 51,9 millió Ft
  • Térkép
06 20 464 ···
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Az ár irányár.

1753m2-es, egyedülálló Lke-7 besorolású, erdővel határos, nagy méretű családi vagy társasház építésére alkalmas építési telek. A telek összközműves (víz, csatorna, áram, gáz, Telekom optikai kábel, helyi TV szolgáltató).

Az ingatlan Herceghalom új településrészén, a Móricz-ligetet teljes hosszában feltáró, 5m széles, szegélykővel épült, aszfaltozott Ördöglovas lejtő legvégén helyezkedik el, így kilátással rendelkezik a közeli dombokra is. A településrészt feltáró másik gerincútvonal, a Pipacs utca-Vadvirág utca is a közeli sarokra fut ki, miközben az érintett szakaszra, ahol a telek fekszik, már csak az itt lakók hajtanak be.
A telek frontján, a szomszédos ingatlanokhoz hasonlóan gömb kőris fák kerültek telepítésre az egységes utcakép jegyében, bő 10 évvel ezelőtt.

A telek tehermentes. Besorolásának és méretének köszönhetően társasház, esetleg ikerház vagy nagyobb méretű lakóház építésére is alkalmas!

A telek igény szerint meg is osztható 2 telekre (a legkisebb alakítható méret 600m2).

A szintterületi mutató 0,75 m2/m2, tehát a területre összesen 1300 m2 bruttó alapterületű építményt engedélyez (telekmegosztás esetén ez osztódik arányosan), a 25%-os beépíthetőség figyelembevételével.
A 2018-as HÉSZ szerint a megengedett épületmagasság 6,5m. Előírt előkert 2m, oldalkert 3m.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 464 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk