Hegymagas, Szent György-hegy 1.

Eladó hétvégi házas nyaraló
Alapterület 61 m²
Telekterület 2 500 m²
Szobák száma 2
Ár 9,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 454 ···
Oláh László
Üzenetet küldök

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, CSAK AZ OTTHON CENTRUMNÁL!
Értékesítésre kínálok a Szent György-hegy Raposkai oldalán, szőlőültetvények között egy 1998-ban épült, két szintes, két szobás, nyaralót, ámulatba ejtő panorámával a Keszthelyi-hegységra és a Tapolcai-medencére. Az épületbe a víz és a villany bevezetésre került,a nappalin és az emeleti szoban túl egy fürdőszobát és egy konyhát alakítottak ki. Az emelet a nappaliból, az épületen belül közelíthető meg. Az épület alatt a szőlő feldolgozásához szükséges présház és borospince húzódik. Az 2500 négyzetméteres telek nagy részén gondozott vörös szőlő , kisebb részén gyümölcsös és konyhakert található. A rendezett telken található egy további épület, amely jelenleg szintén borospinceként funkcionál. A cserépfedéses tető szigetelésre került, így a hidegebb hónapokban a kályha, kandalló segítségével hamar barátságos meleg varázsolható a lakrészben.
Ha szeretne a mindennapokból kiszakadva természetközeli környezetben, a Bazaltorgonák alatt feltöltődni komfortos körülmények között, itt megteheti. A Balaton-part, Szigliget, Tapolca 10 perc autóútra található.
A balatoni táj látványos része a bazalthegyekkel ékesített Tapolcai-medence, melynek egyik legszebb példája az oszlopos elválású bazalttornyokkal szegélyezett Szent György-hegy. A terület a Pannon-tenger elvonulása idején, körülbelül 3-4 millió évvel ezelőtt jelentős vulkáni tevékenység színhelye volt. A felszínre törő láva kisebb-nagyobb lepények formájában terült szét a homokból és agyagból álló vastag tengeri üledéken, melyet később megóvott a lepusztulástól. Azokon a területeken, ahol bazalttakaró nem borította az egykori tengeraljzatot, a felszíni üledék nagymértékben lepusztult, s így hozzájuk képest a bazalttakarós részek 200-300 méterrel magasabbak lettek.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETÍTŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:
Oláh László Vezető tanácsadó
A HÉT MINDEN NAPJÁN 9-20 óra között
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Oláh László
A referens összes hirdetése
06 70 454 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK! Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Mondd el véleményed oldalunkról!

1
10