Hegyhátszentjakab, Kossuth utca Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 3736 m2
Közvetítői azonosító: COM VL081672 Azonosító: 33914335
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 746
Prémium Partner Prémium Partner
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Ingatlan befektetési lehetőség - Apartmanház az Őrségben

Kedvező feltételekkel eladó félkész projekt: több mint 80 %-os hozamlehetőség egy év alatt!

Unikális befektetési lehetőség az osztrák határ mellett!
Szeretné egy év alatt megduplázni a befektetését?
Akkor ne keressen tovább!
Ez az ingatlan kiváló lehetőség azoknak, akik nem csupán a magyar vásárlókra alapoznak, hanem az osztrák vevőkre is.
Az üzleti terv alapján egy évre vetítve 100%-os tőkearányos megtérülés érhető el.
A projektet nem az alapoktól kell kezdeni, hanem egy meglévő, 60%-os készültségű ingatlan kivitelezését kell a piaci igényekhez igazított tervek alapján befejezni.
A közel 30 apartmanos felépítmény egy 9948 nm-es telken található, amely az Őrségben - hazánk egyik legnagyobb nemzeti parkjában - helyezkedik el.

Ez a vidék ideális úti cél azok számára, akik az érintetlen természetben keresik a nyugalmat.
A lankás táj és a csendes falvak vonzóvá teszik ezt a desztinációt a természetkedvelők számára. Hazánk egyik felkapott desztinációja lett az elmúlt években.
Ez a projekt rugalmas: befejezhető mint apartmanház vagy mint prémium ökoszálláshely egyaránt, de akár a kettő előnyeinek ötvözeteként is. (De lokációja és kialakítása miatt kiválóan alkalmas prémium idősek otthonának is.)
Költséges és kihasználatlan nyaraló helyett bevételt termelő second home time share jelleggel: a megváltozott életviszonyok új megoldásokat hoztak a pihenési szokásokban.
A ritkán használt második otthon inkább profitot termeljen, minthogy vigye a pénzt!
Az Őrség Lifestyle Suites-t úgy terveztük, hogy közel 30 second home jellegű apartmant tudjunk értékesíteni a vevőknek, akik az apartman megvásárlásával befektetőkké is válnak: ha nem akarják egész évben maguk használni az ingatlanjukat, akkor az bevételt termelhet nekik.
Az Ausztriában oly népszerű, Magyarországon egyelőre elvétve megtalálható, természetbe illesztett prémium ökoszálláshelyekre komoly igény mutatkozik a magyar turizmusban. Ezek a környezetbarát szálláshelyek a természet közelségét, a fenntarthatóságot és az egészséges életmódot képviselik, és egyre több turista keres ilyen típusú szálláslehetőségeket.

A projekt üzleti modellje rugalmasságot és akár gyors bevételt nyújt a befektetőnek: a készültségi fok miatt a tervezőasztalról történő értékesítés során azonnal komolyabb összegű vételár-előleget lehet begyűjteni a zöldmezős beruházásokhoz képest. Ez az épület már áll, tető alatt van, bekerültek már a nyílászárók és a gépészet egy része is.

Az egyesével értékesített apartmanok részbeni vagy egészben történő visszabérlésével az új tulajdonos akár a szálláshelyként is tudja üzemeltetni az egységet, amelynek nem szezonális jellege és a nemzetközi vendégkör egyaránt lehetővé teszi a szálláshely folyamatos kihasználtságát, így hosszú távon stabil és jövedelmező üzleti lehetőséget kínál mind az üzemeltetőnek, mind a befektetőnek.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hegyhátszentjakab, Kossuth utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 264,99 ezer Ft/m²
Vas 333,33 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Prémium Partner Prémium Partner
phone +36 30 746
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch