Hegyhátszentjakab, Kossuth utca Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Telekterület 15000 m2
Azonosító: 32459241
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
Eladó vegyes (lakó- és kereskedelmi) terület
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz utcában
Csatorna telken belül
Leírás

3 üres kereskedelmi, belterületi telkekből áll, építési besorolása alapján bármit lehet rá építeni (szállodától kezdve bármilyen kereskedelmi ingatlanon, vagy lakóingatlan, társasház is építhető rá, és nem elhanyagolhatóan nagy százalékban beépíthető, köszönhetöen városközponti besorolásának. A portálokon az Örségben hírdetett hasonló méretü, elhelyezkedésü telkeknél figyelni kell a természetvédelmi besorolásra, és azok korlátozásaira, amiknél a természetvédelmi hatóságok jelentös korlátozási jogkörrel rendelkeznek. A közvetlenül mellette lévő szomszédos telkek a családom tulajdonát képezik, így az engedélyeztetés is egyszerübb. Mivel az ingatlanokat körülvevő telkek, valamint az Örségben található ingatlanok nagyobbik hányada természetvédelmi területi besorolás alá esnek (Natura 2000, és Örségi Nemzeti Park), 20-30 km-es körzetben nincs más ilyen méretű, és beépíthetöségü üres kereskedelmi ingatlan. A szomszédos telken szálloda épül. Ezen kívül egy projektet terveztek a telkünkön pár éve, amelyre 1.200.000.000 Ft kb. 4.000.000 EUR összegű finanszírozást kapott az akkori tulajdonosa a K&H Banktól, amelyet a bank ki is folyósított a beruházó bankszámlájára, ez kizárólag személyes okok miatt nem került felhasználásra, ami látható a telekkönyvi kivonatban is. Az ingatlan jelenleg tehermentes, és értéke a környék eladási statisztikái alapján 110 millió forint körüli, kb. 275.000,- EUR.

A szomszédos telken egy szállodaépítési projekt volt folyamatban, amely a cég csödje miatt állt le. Az építési projekt eredeti értékbecslése 1,2 milliárd forint volt, de ma már a felszámolótól vásárolható meg. Az általunk eladásra kínált földterület nélkül azonban ez a projekt nem valósulhat meg, mivel a kötelezö parkolószám csak ezen valósítható meg! A beruházási telek körüli telkek -leszámítva a közutat) a tulajdonunkban vannak, ami az engedélyeztetést gyorsíthatja.

A legjobb hely a kikapcsolódásra
Az Őrségi Nemzeti Parkban, a Vadása-tó partján fekvő, természeti kincsekben és történelmi értékekben gazdag, gondozott falu, ahol a Vizmelléki és a Malom-patak összefolyásánál egy igazi ékszerdoboz, Hegyhátszentjakab található. A 300 lakosú település a mai modern, nyugalmat és pihenést kereső emberek Mekkája, amelynek vonzereje a kristálytiszta levegő és a friss, harmonikus életmódra épülő környezet, valamint a domboldalban található Vadása-tó.

A települést először 1310-ben említik egy oklevélben. A templom az Árpád-dinasztia idejéből, a templomi berendezés a 18. századból származik. A község Vas megyében, Körmendtől 20 km-re délre, Zalalövőtől 7 km-re nyugatra, az osztrák határtól 18 km-re, a szlovén határtól pedig ugyanilyen távolságra fekszik.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hegyhátszentjakab, Kossuth utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
A hirdető nem adott meg telefonszámot.
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch