Hegyeshalom, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó sorház
Alapterület 96 m²
Telekterület 53 m²
Szobák száma 1 + 3 fél
Ár 35,6 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 625 ···
Krázi Miklós
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2019
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Hegyeshalomban új építésű 6 lakásból álló emeletes sorházi ingatlan ez évi átadással már foglalható!


Hegyeshalom Győr-Moson-Sopron megye nyugati részén helyezkedik. Az ország kapujaként ismert település. A nagyközség Magyarország leghíresebb vasúti és közúti határállomása volt hazánk schengeni egyezményhez való csatlakozásáig. A Budapest-Bécs vasútvonal (amelyről tulajdonképpen innen van egy elágazás Pozsony felé), az M1-es és A4-es autópálya, valamint az 1-es számú országos főútvonal révén Nyugat-Európa keleti kapuja. A település igazgatási területét érinti Rajka, Pozsony felé az M15-ös autóút, valamint a központjában ágazik ki a Bezenyére vezető, 7,4 kilométer hosszú 1501-es út. A jelenlegi fejlesztések és a beáramló gazdasági tőke a határ közelsége egy biztonságos és igazán barátságos élettére teszi.
Lakóinak életmódját és a foglalkoztatási struktúrát meghatározza szinte naponta átalakítja az a tény, hogy fontos vasúti és közúti közlekedési pont. A turizmus és az átmenő forgalom fontos színtere. Egyre több magánvállalkozás kereskedelmi és más szolgáltatás üti meg a városi színvonalat. Jól felszerelt háziorvosi, gyermekorvosi és a fogorvosi ellátás található a községben. A falu művelődését az óvoda, és az iskola mellett a közművelődés igényeit is kielégítő tornacsarnok szolgálja. Benne könyvtár, klubok és egyéb közösségi terekkel. A vonalas infrastruktúrákkal jól ellátott. 1997-ben eljutott a lakossághoz a vezetékes gázellátás, az ivóvízrendszer a jó minőségű forrásából biztosított. A községi rendszer 22,5 km hosszú. Az egyenletes víznyomást 200 m³-es hidroglóbusz biztosítja. 1986-ban elkészült a szennyvízcsatorna-hálózat is. 2013.-ban átadták a határig vezető kerékpársávot, ezzel a Győr-Hegyeshalom kerékpárút teljessé vált Ausztriáig
A hirdetésben jelenlenleg szereplő ingatlan fejlesztés a település keleti bejátratánál lévő új település részen kerül kialakításra. A községet átszelő főúttól jobbra elhelyezkedő mellékutca a nyugodt környezetet biztosít lakói számára. A közelben sok a családiház a zöldterület, illetve egy hatalmas játszótér is megtalálható.


A sorházi lakások jellemzői:

Kondenzációs gázkazán, REHAU fokozott hőszigetelésű műanyag nyílászárók három rétegű üvegezéssel lesznek beépítve. Az árban radiátoros hőleadással rendelkezik a lakás , igény szerint padlófűtés is kérhető. Egyedi lakásonkénti mérőórák, vízóra (hideg), villanyóra, gázóra lesz beépítve.

Az épület falazata 30 cm tégla főfal 15 cm homlokzati hőszigeteléssel épül.

2db gépkocsibeálló, 1 db gyephézagos, 1 db murvázott tartozik mindegyik lakáshoz.

A külön bejáratú lakásokhoz terasz és különböző méretű kertrész is tartozik.
A lakások emeltszintű szerkezet kész, fűtés kész állapotban készülnek el. Igény szerint kérhető a kulcsra kész állapotra történő befejezés.

Teljes műszaki tartalom és bővebb információk a megadott telefonszámon vagy személyesen kérhetők.

Kihagyhatatlan lehetőség még 5 %-os ÁFA-val ez évben! Várható befejezés 2019. 4. negyedévében.

Referencia szám: SZ031865

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Krázi Miklós
A referens összes hirdetése
06 30 625 ···
Duna House Győr Szent Imre út Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?