Hegyeshalom, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó családi ház
Hegyeshalom, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
310 m²
Telekterület
673 m²
Szobák
11
Közvetítői azonosító: COM rfm676
Azonosító: 32024450
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Vendégház és családiházként is funkcionáló üzleti ingatlan eladó Hegyeshalomban !
Míg a Covid meg nem érkezett hazánkba , ez a fejlett település a turizmus és az átmenő forgalom fontos színtere volt , és reméljük ismét az lesz hamarosan ! Egyre több magánvállalkozás kereskedelmi és más szolgáltatás üti meg itt a városi színvonalat. Hegyeshalom az Én szemszögemből nézve egy gazdag virágzó település, ahova érdemes befektetni!
Az Ausztriai határ szomszédságában lévő Hegyeshalomban kínálok megvételre leginkább beruházóknak-befektetőknek , egy hosszú távon nagy profitot termelő üzleti lehetőséget!
Két ingatlant kínálok Önöknek egy 673 m2-es , két utcafronti, gyönyörűen parkosított, és körbekerített területen . Az épületek mindegyike az 1990-es években épült . Jelenleg is vendégházként és családiházként funkcionál. A nagyobbik létesítmény hasznos alapterülete két szinten 240 m2 , az alsó szinten jelenleg az üzemeltető és családja lakik , az emeleti szinten pedig 4 db apartman-szoba lett kialakítva ( 16-19 m2-esek ) , mely szobák mindegyike fürdővel,wc-vel ellátott , illetve egy társalgó szoba ami étkezőként , konyhaként és háztartási helyiségként funkcionál.
A másik épület létesítmény a kert végében található ! 70 m2 hasznos alapterületű!
Két szintből tevődik össze ! Egy szuterén szint , ahol két apartman szoba , illetve egy emeleti szint terasszal ,ahol egy apartman szoba áll rendelkezésre a vendégek befogadására.
Tehát összesen 7 szoba és 20 ágy áll a rendelkezésre jelenleg , úgy hogy a családiház aljában lévő otthonként funkcionáló részt ebbe nem számoljuk bele . Itt kb további 4db apartman kialakítására lenne lehetőség!
Információim szerint Bezenye és Hegyeshalom közt több milliárdos beruházás készül , ahol rengeteg ember fog dolgozni . Ezen emberek elszállásolása igen fontos szerepet játszik majd ! Ide , ebbe a vendégházba ……megéri majd befektetni !
Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette érdeklődését kérem, hívja a megadott telefonszámot , vagy írjon nekem email-ben a elérhetőségen.
Hitelügyintézésben is állunk szíves rendelkezésére!
A weboldalon, illetve a képgalériában található képek,szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket és szövegeket lementi és saját oldalán, sajátjaként megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel