Harkány, Baranya megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 580 m²
Ár 94 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 20 479 ···
Habóczki Gusztáv
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

NYUGAT-MAGYARORSZÁG NAGYVÁROSÁBAN BELVÁROSI PANZIÓ ELADÓ
Ön a Hotelmarket Ingatlaniroda oldalára érkezett. Ingatlanirodánk a nemzetközi módszer szerint működik. Csak szálláshelyekkel, hotelekkel, panziókkal és fejlesztési projektekkel foglalkozunk. Itt egy 10-30 szobaszám kategóriába tartozó szálláshely üzemeltetésre alkalmas városi befektetési lehetőségre hívom fel szíves figyelmét.Ha tovább szeretné erősíteni üzleti pozícióját a Pécs - Harkány régióban a magyar - horvát határ mellett, ez az a már bevezetett 11-15 szoba kategóriába tartozó jelenleg is jól működő panzió, amit meg kell néznie. A hotel vendégei magasan értékelik a szálloda személyzetének munkáját és a tágas szállodai szobákat is.
Tekintettel arra, hogy a hoteleket eladni szándékozó tulajdonosok nem járulnak hozzá, hogy a hotelüket felismerhető módon hirdessük, mert ez az üzleti érdekeiket sérti, ezért nem konkrét címet és konkrét elnevezést, hanem csak Budapestet vagy megyeszékhelyet vagy nagyobb városokat, szobaszám kategóriát,- tól - ig, pl. 10-30 szobát vagy apartman hotelt, irányár tartományokat, pl. 100 millió Ft - tól 200 millió Ft-ig, -tól -ig tartományt jelölünk meg. Amennyiben Önt komolyan érdekli az adott kategóriában a hotel megvétele,kérésére megadjuk a pontos szobaszámot,a pontos kerületet, az utca nevet,vidéken a pontos várost,hotel vagy panzió nevet. TOVÁBBI ELADÓ hotelek, panziók, aparthotelek az 50 millió Ft - tól a 200 millió Ft - ig árkategóriában az Ön szállodai ingatlanközvetítőjétől.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Habóczki Gusztáv
A referens összes hirdetése
06 20 479 ···
ÉBEN Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?