Harkány, Baranya megye

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 8 700 m²
Telekterület 8 700 m²
58 950 € 18 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 278 ···
Várai Sándor
Üzenetet küldök

Eladó általános mezőgazdasági ingatlan

Lovastanya+kis ház Harkányban eladó!
A bor úton, termálfürdőtől és Harkány központjától 2 km található a két épületből álló felújított szomszédos ingatlan.
LOVARDA: A Szőlőhegy lábánál, egyszintes , új építésű kb110m2-es ,3 helyiségből álló tégla épület, amely pillanatnyilag ló istállóként,és lószerszám tárolóként üzemel. Az épület 8700 m2-es körbekerített telken eladó. A területen épített kör karám és futtató van. Víz és szennyvíz az épületben. Tetőterében tároló. Az ingatlan átalakítással más funkcióra is alkalmas. A tetőtér bépítésével lakórész kialakítható. De van mód a telken egy önálló épület építésére, aminek az alapozása elkészült, és (lejárt ) tervekkel rendelkezik.
Pihenőház, A szomszédos külön álló parkosított területen helyezkedik el 40 m2 nagyságú rendben tartott épület. Két helyiségből áll, amely alatt egy 10 m2-es tégla boltíves pincébe lehet lejutni. Szőlő kordon és gyümölcsös emeli a terület értékét. Villany a házban .Víz áthozható a lovardából(kb30m).Itt is kialakítható konyha és fürdő. Vendégek fogadásra, pihenésre alkalmas. Az ingatlanokkal falusi turizmushoz kapcsolódó pályázatok kérhetők le. Részben kőzúzalékos, részben aszfalt úton közelíthetők meg . Vezetékes víz, és villannyal kiépítve. A két ingatlan együttes ára 18,0 M Ft.
Részlet fizetésre van lehetőség.Mértéke egyeztetést kíván.

ELADÓ INGATLANJA VAN? MÁR 2,5 % TISZTELETDÍJTÓL TELJESKÖRŰ ÜGYINTÉZÉS. HITELCENTRUM: VÁSÁRLÁSÁHOZ, FELÚJÍTÁSÁHOZ, ÉPÍTÉSÉHEZ! INGYENES ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és ÉRTÉK MEGHATÁROZÁS! HÍVJON , SEGÍTÜNK!
Az ingatlan.com aktív hirdetései alapján

Átlagárak a környéken

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Várai Sándor
A referens összes hirdetése
06 70 278 ···
GDN Ingatlan Pécs Az iroda összes hirdetése

Hogy tetszik az ingatlan.com?

1
10