Halásztelek, Pest megye

Eladó sorház
Új építésű
Halásztelek, Pest megye
Alapterület
117 m²
Telekterület
40 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM UG H10
Azonosító: 32417504
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Légrádi György Attila
Referens összes hirdetése
LÉGRÁDI IngatlanCentrum
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó sorház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
BB
Épület szintjei
2
Fűtés
hőszivattyú, padlófűtés
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - megvásárolható

Leírás

Kulcsrakész sorházi életvitelt kínálunk az épülő lakóparkban, körbezárt telken ahol biztonságban tudhatja gyermekeit! Lazuljon álmai kertjében és éljen kiegyensúlyozott hétköznapi életet az alábbi okoknak köszönhetően:

/24 ingatlanból még 20 érhető el!/

- A család második autója folyton az utcán parkolt eddig? Ennek vége, minden ingatlanhoz tudunk akár két beállót is biztosítani.
- Hogy költözne a nagymama is a családdal, de nem bír felmenni már az emeletre? Minden ingatlanban a földszinten is kialakítottunk hálószobát.
- Eddig mindig csak az egyik irányból sütött be a nap?
Most már legalább kettő, szélső ingatlan esetében három irányból kap napfényt a kiválasztott otthon.
- A gyerek az utcán mindenfelé elrohangál?
Itt megteheti, mert körbezárt a lakópark és biztosan tele lesz kis barátokkal is.
- Nyűg volt és megoldhatatlan a délutáni sportoltatása a gyerekeknek?
Szemben műfüves focipálya van, átlósan szemben kézilabdacsarnok, azzal szemben a jégcsarnok épül (Jégdóm)!
- A reggeli rutin a rohanás volt az óvodába és az iskolába?
A szomszéd telken van a középiskola és az óvoda, két telekkel arrébb pedig az általános iskola. Az utca végén továbbá sportcentrum és játszótér található.

Ha mindez nem lenne elég, akkor biztosítjuk arról, hogy:

- ha Budapesthez közel keres ingatlant, megtalálta a fejlődő Halásztelken
- piacvezető minőségben és kivételes ár/érték arányban tud nálunk vásárolni, mert

Budapesti kislakás árában jut 100 nm feletti sorházi ingatlanhoz élettérrel két szinten, saját kerttel, modern energetikával, amely a megtérülő és alternatív:

- hőszivattyús hűtés-fűtés geo mérőórákkal
- fan-coil hűtés légkeveréssel
- padlófűtés mindkét szinten
- napelem előkészítéssel

Jogi vonatkozásban pedig:

- rendelkezünk jogerős építési engedéllyel
- elkészült az alapító okirat az összes ingatlanhoz tartozó albetétszámmal, mely benyújtásra került a földhivatalba, ott a társasház-alapítás előzetes tényét feljegyezték a telek tulajdoni lapjára
- az összes családi CSOK-kedvezmény érvényesíthető az ingatlanokra, mellé díjmentes és bankfüggetlen hiteltanácsadást nyújtunk vevőinknek
- a beruházás 2021. nyarán elindult és folyamatosan zajlik

Mi kerül értékesítésre a telken?
Összesen 24 db sorházi ingatlant, illetve 44 db felszíni parkolóhelyet és 4 db garázst biztosítunk vevőink számára. 6 ingatlantípus közül tudnak válogatni, szélső ingatlanokból van a legkevesebb.
Ingatlanok árai: 59.500.000 Ft – 71.900.000 Ft
Felszíni parkolók árai: 1.500.000 Ft/db
Garázsok árai: 2.500.000 Ft/db

Tervezett műszaki átadás: 2022. december

Alább olvashatóak az ingatlantípusok méretei és árai. A hirdetés képei között láthatóak az alaprajzok és az elrendezésük.

Értékesítés:
Előre egyeztetett időpontban várom Önöket a beruházás helyszínén lévő irodában.

Kulcsrakész kialakítás:
Vevőink a kulcsrakész árlista alapján szabadon vásárolhatnak termékeket a belső kialakításhoz, így egyedi otthonokat kialakítva.

A telek:
A park várja lakóit 6000 nm-en, körbezárt telken három főépületben, modern, a mai kor igényeinek megfelelve és kényelmes mindennapokra tervezett kialakítással.

A téglalap alakú területen a három főépületet párhuzamos vonalú elrendezésben alakítjuk ki. A két soron futó épületek között, a telek gerincén alacsony forgalmú közlekedő autóutat és személyi járdákat terveztünk kiegészítve gyalogosátkelőkkel, melyen mindenki megközelítheti a saját otthonát. A telekre való be-, és kiközlekedés az elektromosan nyitható motoros nagykapun és a személyi bejárón keresztül lehetséges.
Minden lakás előtt vásárolható parkolóhely, de a telken a bal oldali épületvonalat megszakítva a két tömeg között és az utolsó épületrész mögött nagy területű parkolózónát alakítunk ki. A jobb oldali épületvonalon a középső zónában négy garázst biztosítunk azoknak, akik inkább teljesen elzártan helyeznék el autóikat.

Mindkét épületvonalon az oldalsó telekhatárok felé tekintenek a nappalik és a saját kertek. A szélső ingatlanokhoz L-alakban biztosítunk nagyobb, saját kerteket, kialakítunk vízvételi lehetőséget. A kertrészeket homogenizáló tereprendezéssel adjuk át, a növényesítés a vevők feladata.

Az ingatlantípusok:
1. típusú ingatlan: 111,35 nm hasznos lakótér két szinten, nappali + 4 hálószoba + 150 nm kert kulcsrakész, bruttó ára: 65.900.000 Ft
Elérhető ingatlanok ebből a típusból: 2 db – még megvásárolható: 2 db
2. típusú ingatlan: 110 nm hasznos lakótér két szinten, nappali + 4 hálószobával + 55 nm kert kulcsrakész, bruttó ára: 62.500.000 Ft
Elérhető ingatlanok ebből a típusból: 8 db – még megvásárolható: 8 db
3. típusú ingatlan: 112 nm hasznos lakótér két szinten, nappali + 4 hálószoba + 85 nm kert kulcsrakész, bruttó ára: 71.900.000 Ft
Elérhető ingatlanok ebből a típusból: 2 db – még megvásárolható: 2 db
4. típusú ingatlan: 126 nm hasznos lakótér két szinten, nappali + 5 hálószoba + 85 nm kert kulcsrakész, bruttó ára: 71.900.000 Ft
Elérhető ingatlanok ebből a típusból: 2 db – még megvásárolható: 2 db
5. típusú ingatlan: 112 nm hasznos lakótér két szinten, nappali + 4 hálószoba + 135 nm kert kulcsrakész, bruttó ára: 65.900.000 Ft
Elérhető ingatlanok ebből a típusból: 4 db – még megvásárolható: 4 db
6. típusú ingatlan: 106 nm hasznos lakótér két szinten, nappali + 4 hálószoba + 40 nm kert kulcsrakész, bruttó ára: 59.500.000 Ft
Elérhető ingatlanok ebből a típusból: 6 db – még megvásárolható: 2 db

Szerkezet:
Sávalapon nyugvó sorházi kialakítás, felmenő Porotherm 30-as klíma téglafalazat, koszorú, monolit és pallófödémek, ingatlanokat elválasztó Silka 30-as akusztikus piacvezető hanggátló falazat (ezek elé 5 cm vastag előtétfal készül gépészetnek a hangszigetelés megtartása céljából), monolit lépcsőkarok.

Szigetelés:
Falazat alatt modifikált bitumenes vízzáró réteg készül, rétegrendbeli 12 cm aljzatszigetelés a földszinten, emeleti födémben 4 cm, homlokzaton 10 cm vastagságú grafitos Dryvit szigetelés, lábazaton 10 cm vízálló XPS. Koszorúkon külön 5 cm szigetelés a grafitos Dryvit alatt. Erkélylemez rétegrendben és teraszokéban a kiemelkedő német minőségű 14 cm vastagságú PIRHAB (külső-belső oldala hőtükrös kialakítású, rendkívüli hőtartó tulajdonsággal).

Tető:
Tondach tetőcserép, megerősített fogópontokkal (napelem előkészítés), alatta lángolvasztott bitumenes másodlagos vízzáró réteg, hőtükör, párazáró fólia, 25 cm vastag Rockwool kőzetgyapot szigetelés. Rejtett ereszcsatorna, fűtőszállal kialakítva fagymentesítve.

Nyílászárók:
Rejtett redőnyház, lefutó sínekkel (redőny nincs az árban), 3 rétegű műanyag hő-, és hangszigetelt ablakok és teraszajtók, bejárati ajtó 3 rétegű üvegkazettás hőszigetelt 5 ponton záródó acélszerkezetes műanyag ajtó, beltéri fenyőfa ajtók Sadolin felületkezeléssel.

Teraszárnyékolók:
Sötétszürke acélszerkezetben függőleges középbarna színű fa lécbetétes korlátok és árnyékolók.

Várom megtisztelő megkeresésüket, akár a hétvégén is!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Légrádi György Attila
Referens összes hirdetése
LÉGRÁDI IngatlanCentrum
Iroda összes hirdetése