Halásztelek, Kálmán utca

Eladó családi ház
A hirdető nem töltött fel fotókat az ingatlanról.
Alapterület
156 m²
Telekterület
908 m²
Szobák
3
Azonosító: 32392607
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
nincs megadva
Komfort
luxus
Energiatanúsítvány
AA++
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
25 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Halásztelek új építésű részén, szép új házak szomszédságában saját részre igényesen épített (OKOS) családi ház eladó. A nappali plusz két szobás, két fürdőszobás, a garázsban két autó és motorok/ kerékpárok elhelyezésére van lehetőség.A ház alapterülete bruttó 156 négyzetméter melyhez egy 24 négyzetmétere napozó.tartozik.
A ház 30 cm-es Porotherm klíma téglából épül, 15 cm-es grafitos Dryvit szigeteléssel. A tető beton födémből épült így akár 100%-ban bővíthető a ház. Jelenleg 30cm-es szigetelés van a födémen. A Rehau tipusú nyílászárók korszerű hő és hangszigetelő műanyagból, 3 rétegű üvegezéssel készültek különleges 3D-s szellőztetési rendszerrel lettek ellátva. A fűtést és a hűtést a legkorszerűbb levegő-vizes hőszivattyú biztosítja ami a mennyezeten és a padlón adja le a kívánt hőmérsékletet amit minden helyiségben külön tudunk állítani, illetve távoli eléréssel is telefonon keresztül. A ház építésénél kialakításra került a napelemes rendszer becsövezése illetve helye, vagy a geo áram bevezetési lehetősége így kevés ráfordítással szinte 0 rezsiköltségű házat kapunk.

A világos amerikai konyhás nappaliban letisztult modern kialakítású konyhabútor és a beépített gépek (mosogató,gőz sütő, indukciós főzőlap, hűtő, szagelszívó) biztosítják a kényelmet a mindennapokban. Kiváló minőségű szélessávú internet és okos tv szolgáltatás biztosítja a szórakozást és az esetleges home office-hoz elengedhetetlen feltételeket.
Az otthon biztonságáról az épület riasztó rendszere gondoskodik. A mosást és szárítást a háztartási helyiségben végezhetjük elszeparálva a többi helységtől, ahol a hőszivattyú gépészete is helyet kapott.
Az épület körüli járda és a három beállású gépjármű beálló viacolor burkolatot kapott, a kertbe távirányítós kapun keresztül juthat be a leendő tulajdonos.A kerítés gondozásmentes WPC burkolattal van ellátva. Az igényesen kialakított szép kertben gyümölcs és dísz fák is helyet kaptak, locsolásukat automata öntözőrendszer biztosítja ami fúrt kútról történik.

A házba csak be kell költözni! Ne feledje! Az újonnan átadott újépítésű házakban a fent leírt kényelem és biztonság további több millió Ft ráfordítással érhető el a vételáron felül, nem beszélve az időráfordításról!

Irányár: 92,99 M Ft

INGATLANKÖZVETÍTŐK SEGÍTSÉGÉT SEMMILYEN FORMÁBAN NEM KÍVÁNOM IGÉNYBE VENNI!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Magánszemély
Magánszemély