Halászi, Duna sétány

Eladó szálloda, hotel, panzió
Virtuális séta
Halászi, Duna sétány
Alapterület
360 m²
Azonosító: 31644222
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Duna parti vendégház csendes zöld környezetben eladó!

Halászi település szigetköz legnagyobb községe. Teljes mértékben magyarok lakta. Az infrastruktúrája kiváló, 200m es sugarú körzetben minden megtalálható. Iskola, óvoda, boltok, bank, étterem stb. Menetrend szerinti buszjárat megy Győrbe és Mosonmagyaróvárra is. A község szabadstrandja méltán híres vízi sportolási lehetőségeiről. Kajak-kenu bérlés, sup, vagy akár motorcsónak bérlésre is van lehetőség. A duna ezen ágának mindkét végében zsilip rendszer működik, tehát a folyó szabályozott, árvíz sosem fordul elő emiatt.

Az eladó ingatlan közvetlenül a strand mellett, vízparti telken található. Egyedi fekvésének köszönhetően dunai és ősfás parkra néző kilátással rendelkezik. 10 éve epült újszerű ház három szintes. Az ingatlanban összesen 7 hálószoba, 3 fürdőszoba, 4 wc található. Körbe napozott, minden égtáj felé ablakos az épület. Műszakilag teljesen rendben van, a fűtésről padlófűtés és radiátorok gondoskodnak, melyet gázcirkó működtet. Ezen és a kandallón kívül egy vegyes tüzelésű kazán is van az alagsorban.

Alagsorban üzlethelyiségek lettek kialakítva, és egy kétállásos garázs, műhely. Az alagsor földszinti elhelyezkedésű, nincs a föld alatt. Jelenleg az üzlethelyiségek lakószobának lettek átalakítva, és fix bérlőknek kiadva. Jelenleg havi 120e Ft kiszámítható bevételt termel. A földszintben a jelenlegi tulajdonosok lakótere lett kialakítva. nagy méretű körpanorámás amerikai konyhás nappali, kandallóval, és terasszal. Az emeleten további három szoba van kiadva fix hosszútávú bérlőknek havi 140e Ft ért.

Befektetők szempontjából kiváló választás lehet a rövid távú szállásoltatás. A szomszédban a kemping, a csárda, és a strand vonza az ide látogatókat. Éjszakánként 5e Ft per ágy áron jelentős bevételre lehet szert tenni, mely szezonban cca 600e Ft is lehet!

Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant, keressen bizalommal hétvégén is!

***kizárólagos megbízás***