Halászi, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó családi ház
Halászi, Győr-Moson-Sopron megye
Alapterület
130 m²
Telekterület
453 m²
Szobák
4
Közvetítői azonosító: COM 679700076
Azonosító: 32332551
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Modern, új családi ház garázzsal!

Mosonmagyaróvártól 3km-re, az országhatártól 15 percre, Halászin új építési családi házat kínálunk.
A kis forgalmú, aszfaltozott utcában épülő családi ház egy nagyobb telek első részére épül. A házhoz 453m2 telek tartozik, ami a mai igényeknek pontosan megfelel.
A ház formája modern stílusú tervezés eredménye. A belső elosztás is rendkívül ideális. Földszinten a nappali-étkező-konyha mellett egy kényelmes hálószoba is készül hozzá tartozó fürdővel. Továbbá kamra, vendég wc és a lakásból megközelíthető garázs is lesz a földszinten. Az emeleten két hálószoba és egy fürdő+wc helyiség kap helyet.
A nappaliból egy 22m2 teraszra tudunk kilépni és opcionális lehetőségként készülhet egy 24m2-es tetőterasz is a nappali fölé.
A műszaki tartalom magas. Kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden. A házat egy tapasztalt, sok referenciával rendelkező vállalkozás készíti.
Külső nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készülnek. A fűtés kondenzációs gázkazánnal, padlófűtéssel kerül átadásra. Opcionálisan hőszivattyú is választható.
A ház déli fekvése a legjobb választás naposság, világosság szempontjából. A jó méretű ablakok ezt támogatják, így a téli időszakban sok napenergiát is beengedhetünk a házba.
A ház nettó alapterülete 130,12m2 garázzsal, + 21.96m2 földszinti terasz, (opcionális 24m2-es tetőterasz).
A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telekrész árát, teljes külső befejezést, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot. Extra tartalom a rajz szerinti térkövezés (járda, belépő, terasz), beton lábazatos, antracit színű, 3D-s kerítés és kapu. A telekre két családi ház kerül, egymástól távol elhelyezve, kerítéssel elválasztva, jogilag rendezve.
A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség. Készültségi szinttől függően változtatás, opcionális átalakítás, extra kérések is megvalósíthatóak.
Remek választás, kiváló kivitelezés, akár még idén költözhető. Lekötéstől függően 6 hónapos átadás is átvehető.
A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel