Hajdúsámson, Újtelep utca 20.

Eladó családi ház
Hajdúsámson, Újtelep utca 20.
Alapterület
100 m²
Telekterület
1027 m²
Szobák
3
Azonosító: 32432255
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (cirko), vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
van
Parkolás
nincs megadva

Leírás

CSAK NÁLUNK!


Hajdúsámsonban, az Újtelep utca 20 szám alatt, csöndes lakóövezetben, eladó egy 1027 m2-es telken elhelyezkedő, részben vályog, valamint ahhoz épített tégla falazatú, több generációnak is alkalmas, összközműves, 100 m2-es, 3 szobás, pincézett családi ház.


Az ingatlan többnyire aszfaltozott úton könnyen megközelíthető, csöndes utcában és rendezett szomszédos porták jellemzik. A település és az infrastruktúra dinamikusan fejlődik, amit jól mutat, hogy egymást érik a régebbi felújított és új építésű házak. A telek szabályos alakú, széles utcafronttal, amin fedett gépkocsi tároló kialakítása is lehetséges.


A ház több generáció lakhatására is alkalmas lehet, hiszen két épületrész csatlakozik egy közös falazattal. Az ingatlan első része a 70-es években épült vályog falazatból, tégla alapra. Ez a lakrész az utóbbi években felújításra került, új burkolatokat, műanyag hőszigetelt nyílászárókat és festést kapott. Ennek az alapterülete 40 m2, ami egy előszoba, wc és két egész, külön bejáratú szobából áll.


1985-ben ehhez építettek, beton alapra, B30-as téglából egy 60 m2-es lakrészt, előszobával, egy nagy méretű szobával, tágas konyhával, kamrával és fürdőszobával. A fürdő és a wc egy helyiségben található. A ház alápincézett, ami tágas és nem utolsó sorban száraz, jól hasznosítható.


A fűtést gáz – illetve vegyes tüzelésű kazán biztosítja radiátor hőleadókkal, a melegvizet villanybojler.


Szerkezetileg az ingatlan jó állapotú, stabil alapokra épült és külön előnye a két külön bejárat illetve lakrész, jól szeparált szobákkal. A korszerűsítés jegyében felújítást igényel ugyanakkor egy szűkösebb büdzsé esetén akár egy kisebb ráfordítás, valamint tisztasági festést követően is azonnal költözhető. A telek méretőből adódóan a hátsó homlokzat felől filagória, sütögető vagy egyéb más felépítmény kialakítása is lehetséges.


Fiatal házasoknak, első ingatlanhoz jutóknak is remek választás elérhető áron!


Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel