Hajdúnánás, Kisfaludy utca

Eladó szálloda, hotel, panzió
Hajdúnánás, Kisfaludy utca
Alapterület
465 m²
Közvetítői azonosító: COM hnkb5
Azonosító: 32371934
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

CSAK A MI KÍNÁLATUNKBAN!
Érdekli egy kiváló befektetési lehetőség a leendő MOTOGP pálya közelében?

A gyönyörű termálfürdőjéről híres Hajdúnánás csendes belvárosában, Nyíregyházától 30 km, Debrecentől 40 km távolságra eladó ez a jelenleg is működő, 35 ágyas szállásadóhelyként, 100 fős rendezvény megtartására alkalmas, 255+210 m2-es (Fsz+emelet) panzió szaunával, kis kerti medencével, fedett, hangulatos előterasszal, tágas hátsó terasszal, HACCP előírásoknak megfelelő konyhával 723 m2 telken. Nagyobb telekigény esetén a szomszédos, 293 m2-es telek is eladó.

Az 1992-ben téglából épült, összközműves panzió 10 szobás, melyből 8 szoba klimatizált, 2 erkélyes, mindegyik szobához saját fürdőszoba tartozik. A tetőszerkezet és a padlózat hőszigetelt, néhány helyiség márvánnyal burkolt.

A 2 év múlva átadásra kerülő, a világ minden részéről vendégeket, versenyzőket fogadó MOTOGP pálya hatalmas befektetési lehetőséget biztosít, melyet érdemes kiaknázni szállásadóhelyként ezen ingatlannal, akár bővíthető is az épület, mivel 1-2 szomszédos telek is eladó igény esetén. Ezen lehetőségen felül alkalmas lehet az épület pl. rendezvényhelyszín, idősek otthona, illetve munkásszálló használatra is.

Jelenleg a szomszéd telekkel együtt 18-19 parkolóhely biztosított az épülethez. Az udvarban finn szauna és kis kerti medence is található.

Igény esetén az épületben lévő bútorok, gépek is maradhatnak külön megegyezés alapján.

A vásárlót közvetítői díj nem terheli.
Érd:
Lépj kapcsolatba a hirdetővel