Hajdúnánás, Hajdú-Bihar megye

Eladó szálloda, hotel, panzió
Hajdúnánás, Hajdú-Bihar megye
Alapterület
465 m²
Közvetítői azonosító: COM M192412
Azonosító: 32175053
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Pataki Hilda
OTP Ingatlanpont - Pataki Hilda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó szálloda, hotel, panzió

Légkondicionáló
van

Leírás

Hajdú-Bihar megye Hajdúnánás városának szívében eladásra kínálok egy vendéglőt és panziót.
1992-ben épült tégla falazattal és vasbeton födémmel ez a 2 szintes étterem és panzió. Az étterem része maximum 100 fő befogadásra alkalmas, melyhez tartozik egy első terasz melyre 33 főt tudnak hellyel kínálni és van egy 60 m2-es belső terasz is. A panzió 35 fő szállására alkalmas 8 szobájával és fürdőszobáival. A szobák napfényesek, hűtővel, televízióval, légkondicionálóval vannak felszerelve és minden szobához tartozik egy-egy fürdőszoba is.
Az étterem megfelel minden HACCP előírásnak és a képek között felsorolásra került az összes kiegészítő, előkészítő, raktár helyiség is.
A nyílászárók műanyagok, a belső lépcső márvány burkolattal készült el. Akár a teljes berendezéssel is átadja a jelenlegi tulajdonos. Ebben az esetben már akár másnap üzemeltethető is. Nagyon sok esküvő, ballagás, születésnap, névnap, osztálytalálkozó és még sorolhatnám mennyi rendezvény színtere volt és reméljük rövidesen lesz is.
Vigye tovább Ön ezt a családi vállalkozást és üzemeltesse ezt a Panziót és éttermet a MotoGP legújabb városában Hajdúnánáson.
Bővebb információkért, kérem keressen elérhetőségeim egyikén! Jöjjön el, és győződjön meg személyesen erről a kiváló befektetési lehetőségről! Ha az OTP szakértő csapatán keresztül vásárol ingatlant, kedvezményes OTP finanszírozások közül választhat, és megbízható ügyvédi díjat biztosítunk. Várom hívását!Referencia szám: M192412
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Pataki Hilda
OTP Ingatlanpont - Pataki Hilda