Gyula, Vadaskert utca 2. Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 14453 m2
Azonosító: 32447882
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 420
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Leírás

14.453 nm kivett beépítetlen terület, Gyula, Vadaskert utca 2, Üü/T-sz társas üdülőházas üdülőterület. Elhelyezhető rendeltetés: üdülőépület, kereskedelmi, szolgáltatási, vendéglátási célú épület. A telken olyan üdülőegységeket magába foglaló szálloda, gyógyszálloda és üdülő rendeltetésű épület, resort, üdülőtábor és kemping helyezhető el, amely túlnyomóan változó üdülői kör több napos tartózkodására szolgál. Elhelyezése, mérete, kialakítása, felszereltsége és infrastrukturális ellátottsága alapján az üdülési célú tartózkodásra alkalmas. Szabadonálló beépíthetőség. Beépíthetőség mértéke 25%, terepszint alatti beépíthetőség mértéke 30%, építménymagasság 10.5 m, zöldfelület 60%. A telek beépíthetősége szintenként 3.613-4.336 nm, beépített szintterület összesen +/-13.000 nm, akár 4 szintes 200-300 szobás hotel is építhető, 300-450 m-re a Várfürő bejárataitól. A telek igazi hangulatát és értékét a 124 hatalmas fa (nagy része platán), és az Élővíz-csatorna szomszédsága adja. A lokáció disztingtív kompetencája a többi szállodához képest a parkban elhelyezhető funkciók adják: pihenők, pergolák, sport pályák (salakos teniszpálya, műfüves minifocipálya, gumi boritású kosárlabda pálya, homokos strandröplabda pálya), szabadtéri fitness park, gumi borítású futópálya, szabadtéri gyermek játszótér és homokozó, platánok közötti függőágy-nyugadalom, kajak és bicikli kölcsönző, stb. Az ingatlan eladó vagy hosszútávra (20-50 évre) kiadó. Ár: 77.000 Ft/m2. Az ingatlan magánszemély tulajdonába tartozik, így ÁFA-mentes.
FONTOS TUDNIVALÓK
1. Mintegy 35 milliárd forintos beruházás keretében fejlesztik a békéscsabai repülőteret, mint kiderült az európai pályázati értesítőből. A tervező kiválasztásával megkezdődhet a békéscsabai repülőtér korszerűsítése. A repülőtéri futópálya előirányzott alapterülete 112 500 négyzetméter, az utasterminálé pedig 1000 négyzetméter. Egy 2500 méteres futópályát építenek majd, azaz nem a meglévőt hosszabbítják meg. Ez Airbus A320-as vagy annál nagyobb, polgári és teherszállító gépek is landolhatnának Békéscsabán. A Békéscsaba és Gyula között lévő reptér új dimenziókat nyithat a gyulai turizmusban a charter repülés és a turisztikai cégek nyitásával a nemzetközi turizmus felé. (forrás: BEOL)
2.A Gyulai Várfürdő a történetének egyik legnagyobb beruházása megkezdődött. A fürdő a Magyar Turisztikai Ügynökségtől (MTÜ) a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében 2,9 milliárd forintot kapott a fejlesztésre, amit a Gyulai Várfürdő önerővel egészít ki, összesen 3,2 milliárd forintra. (forrás: Gyulai Hírlap)
3.Az M44-es gyorsforgalmi út építése teljes egészében hazai forrásból, a magyar költségvetés finanszírozza. A közel 90 kilométeres autóutat a személygépkocsik és az autóbuszok a továbbiakban is díjmentesen használhatják. Az M44-es gyorsforgalmi út teljes hossza egy, legtöbb két éven belül eléri az M5-öst. (forrás: Gyulai Hírlap)
4.A Vadaskert és a Várfürdő közötti Tiborc utca 1 milliárd 20 millió forintbóli átépítése elindult. (forrás: Gyulai Hírlap)
5. Egy konferencia szálloda tökéletes helyszíne lenne.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gyula, Vadaskert utca 2.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 77 ezer Ft/m²
Békés megye 148,18 ezer Ft/m²
Gyula 240 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 77 ezer Ft/m²
Békés megye 148,18 ezer Ft/m²
Gyula 240 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 420
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch