Gyula, Városerdő

Eladó étterem, vendéglő
Gyula, Városerdő
Alapterület
193 m²
Azonosító: 32064434
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Dézsi Róbert
Referens összes hirdetése
Eladó Ház Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
nincs megadva

Leírás

Befutatott vendéglátó egység és fölötte lakás keresi új tulajdonosát!

Gyulától 5 km-re, a Fekete-Körös partján fekszik a természetes környezetben kialakított üdülőközpont a Gyulai Városerdő. Jellemzően nyaralókból és hétvégi házakból áll, melyek a víztől 300 – 400 méterre sorakoznak, de kevés számú állandó lakossággal is rendelkezik a településrész. A Városerdő szabad strandján fürdőzésre, horgászatra, kajak, kenu és vízibicikli kölcsönzésre is lehetősége van, a pihenni és kikapcsolódni vágyó kirándulóknak.

A szépen kialakított és berendezett “kis” vendéglő emeleti szintjén, minden igényt kielégítő lakrész került kialakításra, amely a vendégek elől teljesen elzárható.
A szórakozni vágyó embereket először egy külső terasz fogadja, amely a forró nyári napokon kiépített, bármikor zárható terasszal kibővíthető.
A téli időszak is kedvező feltételeket biztosít az oda látogatók számára, hiszen egy kellemes, nagy légterű szórakozó hely lett felépítve, amely minden korosztály számára megfelelő pihenést és kikapcsolódást nyújthat.
Több programokat is szoktak itt szervezni, amely kicsiknek és nagyoknak is egész napos kikapcsolódást jelent. Ezen rendezvények lebonyolításakor is szeretettel várják a tulajdonosok az éhes gyomrú embereket. Mindezek mellett, minden nap nyitva tart a vendéglő, minden nap meleg étellel várják az ott lakókat, illetve az éppen ott nyaralókat. Hosszú évek óta teljes kapacitással működik, amely nagyon jó befektetést jelenthet az új tulajdonos számára.
Az éttermen és a kiszolgáló helyiségen tovább haladva érkezünk a teljesen felszerelt konyhába, ahol az új tulajdonosa teljes berendezéssel együtt veheti át az ingatlant. Az udvaron lévő játszótér is az ingatlan tartozéka. Igény szerint magyar és amerikai biliárdasztal, csocsó asztal és egy 1000 szám lejátszására alkalmas zenegép is található a vendéglőben.

A vendéglátó egységben található:
– első kiszolgáló egység 35 m2
– rendezvény terem 25 m2
– fedett terasz 55 m2
– raktár 4,5 m2
– felszerelt konyha 3,5 m2
– iroda 5 m2
– első bekerített terasz 60 m2
– férfi, női, személyzeti mosdó

A lakás:
– nappali 8,75 m2
– galéria 10 m2
– 3 szoba
– 2 tároló
– 1 fürdőszoba

A fűtést gáz-konvektor, illetve elektromos fűtőtestek biztosítják a hideg napokon, valamint az ingatlan udvarán találunk egy szolgáltató által kihelyezett gáztartályt, amelyről az egész évi fűtés és főzőgáz biztosított.
Az ingatlan építési módja könnyűszerkezetes, melynek falait egy 10 cm-es szigeteléssel láttak el.

A vendéglátó helyiséget a lakható területtel együtt ajánlom családoknak, akik lehetőséget találnak egy jól jövedelmező vállalkozás beindításához, illetve folytatásához, hiszen az ingatlannal mindent megkaphatnak, amely biztonságot jelenthet a jövőre nézve. Valamint vállalkozóknak is, akik meglátják azt a pluszt az ingatlanban, amely jelen állapotban is eléggé jövedelmezően működik.

Felszerelés
Beépített háztartási gépek
Beépített konyhabútor
Beépített szekrény
Billiárd terem
Biztonsági ajtórács
Bútorozott
Csatorna
Egyedi vízórás
fúrt kút
Garázs
Gáz
Játszótér
Jó elosztású
Kert
Kocsibeálló
Konvektoros
Melléképület
Redőnyös
Saját parkoló
Terasz
Villany
Víz
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Dézsi Róbert
Referens összes hirdetése
Eladó Ház Ingatlaniroda
Iroda összes hirdetése