Gyula, Szanazug Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 422 m2
Közvetítői azonosító: COM M226656 Azonosító: 33210499
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 475 Felfedés
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Békés megye, Gyula - Szanazugban, a Fehér és a Fekete körös torkolatánál lévő üdülőövezetben, bejáratott, jelenleg is üzemelő, 2 szintes PANZIÓ, a teljes berendezéssel együtt ELADÓ. A 422 m2 alapterületű vendéglátó egység 12 szobás, összesen 38 fő elhelyezésére alkalmas. A szobák közül 1 db 5 ágyas, 4 db 4 ágyas, 3 db 3 ágyas, és 4 db 2 ágyas kialakítású. Mindegyik szobában épített zuhanyzó és külön helyiségben wc került elhelyezésre. A földszinten található a bár/büfé, állandóan üzemel. Az éttermének összesen 40 fős férőhelye van, a teraszon 50 fő ültethető le. Az épület fűtése vegyes tüzelésű kazánról működtetett cirkó fűtés, radiátoros hő leadással. A panzió teljesen felszerelt, berendezett. Az üdülőépület és a körülötte lévő összesen 2781 m2 földterületre a mindenkori tulajdonost földhasználati jog illeti meg. Az ingatlan mellett 20 autó parkolására van hely. A panziótól 5 km távolságra fekszik Gyula, ahol minden igényt kielégítő fürdőkomplexum várja az érdeklődőket! Az ingatlan, egyezség esetén azonnal birtokba vehető! Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ----------------------Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése ingyenes. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Az OTP Ingatlanpont eladó és kiadó ingatlanokat keres, magyar és külföldi ügyfelei részére, teljes körű pénzügyi ügyintézéssel!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Gyula, Szanazug
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 225,12 ezer Ft/m²
Gyula 225,12 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 475 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch