Gyula, Kisrománváros

Eladó műhely
Alapterület 163 m²
Telekterület 2 358 m²
Ár 28,6 millió Ft
  • Térkép
Trungel Edit
06 30 373 ···
Városi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó műhely

Az Újgyulai városrész szomszédságában helyezkedik el az az ingatlan, amelyet eladásra kínálok kellemes, nyugodt, város széli környezetben.
Az ingatlan és a hozzá tartozó terület a belterülethez viszonyítva 100 méterre fekszik és olyan dűlőn, ahol lakóházak sora épült.
A 163 m2-es ingatlanban ma is bejáratott asztalos műhely működik. Ebből kifolyólag, elsősorban asztalos szakembereknek javasoljuk az ingatlan megvásárlását. Teljesen felszerelt, minden fajta szakipari gépekkel találkozhatunk a műhelyben, ami a fa feldolgozásához, kialakításához szükségeltetik, amelyek akár külön meg is vásárolhatóak, hogy ezt a csodálatos szakmát és vállalkozást tovább erősítsék az utókor számára.
Továbbiakban vállalkozó szellemű gazdálkodók számára is megfelelő teret biztosít az ingatlan, illetve a mellette elterülő 2358 m2 földterület. Akár állattartás céljára is átalakítható az ingatlan, mivel a válaszfalak gipszkartonból épültek fel, így könnyen bonthatóvá válnak.
Egyebekben csodálatos lakóingatlan kialakítására is megfelelő lehet, melynek a megvalósításának csak a fantázia szabhat határt. Az ingatlan nagysága több szoba, illetve nappali, amerikai konyha, fürdőszoba kialakítására nyújt teret. Belső építészetileg saját elképzeléseink, vágyaink szerint alakíthatjuk, rendezhetjük a különböző helyiségeket.
Az ingatlanba a gáz, víz, áramszolgáltatás bevezetésre került.
Főútvonali elhelyezkedése miatt a város központja pár perc alatt megközelíthető akár kerékpárúton is.
Fontosabb bevásárló központok a közelben épültek fel, így Aldi, Tesco, Spar.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit


(Egyedi kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.) n

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Trungel Edit
A referens összes hirdetése
06 30 373 ···
Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?