Győrújbarát, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó különleges terület
Telekterület 80 000 m²
Ár 160 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 30 327 ···
Kisalföld Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó különleges terület

Kilátás panorámás
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
A Kisalföld Ingatlan megvételre kínál Győrújbarát örök panorámás részén, egy közel 8 hektáros területet. A terület besorolása rét-legelő. Közvetlenül belterület határán van, egyik oldalánál az összes közmű megtalálható.
A Magyar Bányászati és Földtani Hivatal kérésére készítettek 2014-ben egy tanulmányt, melyből a földterület víz-földtani viszonyai is láthatók. Ez a tanulmány tudományosan is igazolja, hogy a terület alatt olyan termálvíz források lehetnek, mint a környékben már működő kutak esetében. A terület felszíne 40%-a sík, 60%-a lankás domb, ezáltal számos építési lehetőséget rejt magában, többek között lakópark, fürdő, kalandpark, golfpálya, szabadidő központ stb. 22kW vezeték biztosítja, hogy akár napelem park is létrehozható a területen. A természet minden kincse, a csend, a panoráma, mely ritka, szép kilátást nyújt környezetére.
Mindezen túl nagyon tiszta levegő biztosítja a jó közérzetet. Tiszta időben a Somló hegy teteje és a nyugati szomszédok havas hegycsúcsai is láthatók. Tájolása a déli irányból félkörben észak-nyugat északi irányba terjed. A terület két irányból közelíthető meg. Környezetében ipari létesítmény, zajos, poros, bűzös tevékenység nincsen.

Kisalföld Ingatlan weboldala

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Kisalföld Ingatlan
A referens összes hirdetése
06 30 327 ···
Kisalföld Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?