Győr, Belváros

Kiadó egyéb vendéglátó egység
Győr, Belváros
Ár havonta
3 ezer €
Alapterület
300 m²
Azonosító: 32460447
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Házközpont Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Szabó Péter
Házközpont Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
24 hónap

Leírás

Győr BELVÁROSÁBAN CUKRÁSZÜZEM, FAGYLALTOZÓ ÉS KÁVÉHÁZ üzemeltetésre BÉRBE ADÓ!

Egyedi és kivételes üzleti lehetőséget kínálok: 30 éves múlttal, országhatárokon túl nyúló hírnévvel, saját receptúrákkal, védjeggyel rendelkező cukrászüzemi vállalkozás keresi új gazdáját, aki az évtizedek alatt kialakított hírnévhez méltón, alázattal, kitartással, becsülettel részt vesz a márka újraindításában.
A törést sajnálatos haláleset okozta, a komplexum tulajdonosa olyan Partner együttműködését keresi, aki hajlandó elfogadni, és tovább vinni azokat az alapértékeket, amelyeket a Zita Cukrászüzem Győrben képviselt. Az együttműködésért cserébe a bérleti joggal együtt az új üzemeltető megkaphatja a korábbi jól bevált sütemény és fagylalt recepteket, a saját márkás termékek (pl. Zita kávé- és teakeverék) felhasználási jogát is, egyszóval mindent ahhoz, hogy ne a nulláról kelljen egy új márkát felépíteni.
A bérleti konstrukció több formában is működhet, a tulajdonos rendkívül rugalmas az együttműködésben: önálló cégként, vagy akár közös cég alapításával is elképzelhető a működtetés, minden megegyezés kérdése.
A szóban forgó cukrászati komplexum az alábbi részeket tartalmazza:
-3 szintes cukrászüzem raktárakkal,
-cukrász-sütemény bolt, udvarra nyíló értékesítési lehetőséggel, kerthelyiséggel,
-forgalmas útra néző, közvetlen utcai kiadóablakkal rendelkező fagylaltozó,
-közvetlen utcafronti bejárattal egy exkluzív, ~35 fős kávézó.
A teljes cukrászüzem és fagylaltozó komplett gépesítéssel (évente szervizelt, karban tartott ipari sütők, fagylaltkészítő gépek, ipari hűtők, stb.) rendelkezik, amelyeket a tulajdonos az új bérlőnek elad, azokkal a továbbiakban ő szabadon rendelkezik (szervizelés, stb.).
A kávézó komplett, exkluzív berendezéseit is a bérlő megvásárolja, de a tulajdonos ragaszkodik hozzá, a kávézó a kialakított dizájnt megtartva működjön. Ennek oka, hogy rengeteg olyan, eredeti, és egyedi berendezési tárgy (pl. a Szent Korona egyedi technikával készített mása, saját márkás Herendi porcelán kávéscsészék és süteményes tányérok) rendelkezésre áll, ami a márka újraindításában fontos segítség lesz a bérlőnek, miközben őrzi, ápolja a márkát felépítő Zita Asszony emlékét.
A tulajdonos az ingatlan semmiképpen nem értékesíti, kérem, csak olyanok keressenek, akik elfogadják a felajánlott és elvárt partnerséget. A megállapodás tehát két részből áll: először a teljes gépesítés és berendezés megvásárlása szükséges, ennek irányára 45.000.000,- Ft + ÁFA. Ezután a tulajdonos átadja a recepteket, védjegy használati jogot, kapcsolatrendszert, és elindulhat a működtetés, melynek havi bérleti díja 3.000,- Euro + ÁFA + rezsi, illetve ennek megfelelő, MNB napi középárfolyamon számolt HUF. A megállapodás megkötésének feltétele + 3 havi kaució megfizetése is. További információval, és megtekintés megszervezésével kapcsolatban várom hívását: Szabó Péter
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Házközpont Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Szabó Péter
Házközpont Ingatlaniroda